Realova zimska bomba - Mauro Ikardi!?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 19.12.2023.
20:15
Izvor: Sportske.net

Marka tvrdi da je stvar gotova.

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Džud Belingem se nalazi u fantastičnoj golgeterskoj formi, ali Realu iz Madrida je uvek potreban napadač koji je sposoban da završava akcije na najbolji mogući način.

Nakon odlaska Karima Benzeme, klub je pokušao sa klasičnim napadačem poput Hoselua, ali jasno je da će iskusni Španac teško popuniti prazninu koju je ostavio Benzema.

Zato Radio Marka danas prenosi veliku vest da je Real završio praktično sve oko dolaska Maura Ikardija (30) iz Galatasaraja, te da bi Argentinac mogao da se preseli u Madrid već u januaru.

Marka se poziva na izvore iz Turske koji navode da bi Ikardi imao godišnju platu od 8.000.000 evra plus bonuse, te da će se za mesto u prvih 11 boriti upravo sa Hoseluom.

Nije ovo prvi put da se "kraljevski klub" interesuje za produkt Barselonine omladinske škole, govorilo se o tome i odmah po odlasku Benzeme u Al Itihad, ali do transfera nije došlo.

Ikardi je u potpunosti oživeo fudbalsku karijeru na Bosforu gde je u dosadašnjem toku sezone postigao 17 golova uz šest asistencija na 25 nastupa u svim takmičenjima, pa je jasno da njegovi fudbalski kvaliteti nikada nisu ni bili sporni.

Ono što jeste je njegov privatan život, tačnije brak sa Vandom Narom koji je često punio naslovne stranice svetskih medija gde god da je igrao.

Argentinski napadač je posle omladinskog staža u Barseloni prešao u Sampdoriju gde je za prvi tim debitovao 2011. godine.

Usledio je transfer u Inter gde je proveo šest sezona kada ga je doveo Pari Sen Žermen. U Francuskoj je proveo dve sezone pošto je prosleđen Galatasaraju koji ga je ovog leta zvanično i otkupio.

Vrednost Ikadija u ovom trenutku procenjuje se na 20.000.000 evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke