Realovo leto 2022. najbolji prelazni rok ikada?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 30.11.2021.
12:20
Izvor: Sportske.net

Nešto slično je odlučio i Eden Azar, sada će i Nemac?

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Antonio Ridiger je odbio i poslednju ponudu Čelsija za produžetak ugovora i gleda ka Real Madridu.

Jedan od najpouzdanijih novinara koji prati dešavanja u Madridu - Mario Kortehana, otkrio je danas da je Real ozbiljno zagrizao za Antonija Ridigera.

Nemac je meta broj jedan za odbranu, a još više zbog činjenice da će 1. jula postati slobodan igrač i moći da ode bez obeštećenja. 

Real Madrid planira nastavak rekonstrukcije tima, otići će Marselo, Isko i Geret Bejl, pa Florentino Perez planira nove investicije. 

Od ranije se  zna da su u napadu prve mete Kilijan Mbape i Erling Haland, a u odbrani Ridiger, što dovoljno govori da bi Real mogao da pomeri sve granice sa minimalno novca.

Prvo, Mbape i Ridiger postaju slobodni, dok Haland ima prilično nisku klauzulu od 75 miliona, ako uzmemo u obzir kakav je igrač i kolika je njegova realna vrednost na tržištu. 

Drugo, osim dolazaka, Marselo, Isko i Bejl sigurno odlaze, jer im ističu ugovori, otići će kao igrači sa prilično visokim primanjima. Ako Real uspe da se reši i Edena Azara, kao najplaćenijeg u svlačionici, Florentino Perez će potvrditi opet da je majstor svog zanata. 

Odlasci najplaćenijih i dolasci Ridigera, Mbapea i Halanda za ukupno 75 miliona evra, definitivno je jedno od najboljih prelaznih rokova u istoriji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke