Realu dojadilo, prodaju igrača za svetski rekord, zamena se nazire! Kakav bi ovo bio šamar Barsi!

Autor: Boris Jovanović
subota 07.09.2024.
10:52
Izvor: Sportske.net

Brazilac po nama u pravu, ali niko ne želi da čuje istinu...

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Vinisijus Žunior je od 2018. u Realu, igra sjajno, ali nije nezamenjiv.

Pogotovo kada se ne radi o terenu. "Marka" piše da je Brazilac preterao sa ocenama Madrida i Španije kao rasističkog društva, da je mnoge u gornjim ešalonima kluba i u savezu naljutia njegova poslednja izjava. Podsetimo, Brazilac koji je često na meti rasističkih povika se založio da se Špancima oduzme Mundijal 2030. (organizovaće ga sa Portugalom, Španijom i Marokom) ako se stvari ne promene.

U Realu javno tvrde da Vinisijus nije na prodaju, ali navodno razmišljaju da prihvate ponudu, ako stigne, koja bi oborila Nejmarov svetski rekord. Naime, njega je PSŽ plati 222 miliona evra, Saudijci, ili čak PSŽ bi mogli da ponude veći novac.

Realnija je opcija Saudi Arabija, Vinisijus bi postao daleko najplaćeniji igrač na svetu. Jasno, to bi po mnogima značilo kraj ozbiljne karijere, ali navodno Brazilac nema ništa protiv.

Postavlja se pitanje zamene, ali i tu su stvari jasne.

Real bi ponudio ogroman novac Bilbaou za Nika Vilijamsa, Barselona u sadašnjem stanju ne može da se trka sa Merengesima. Time bi Perez zadao ogroman udarac Laporti, ali i kompletirao strašni napad. 

Još je rano, ali niko ne sumnja da će posle istupa Vinisijus biti još žešća meta na stadionima širom Španije. To bi moglo da ubrza njegov odlazak narednog leta... 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke