Rešena enigma, Siti nudio pet igrača za Kejna, koja imena su razbesnela Totenhem?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 26.08.2021.
12:18
Izvor: Sportske.net

Kako je propao transfer?

EPA-EFE/Neil Hall/NMC/Poo
EPA-EFE/Neil Hall/NMC/Poo

Povezane vesti

Sve je gotovo, Hari Kejn je, kako kažu u Engleskoj izgubio partiju pokera sa Danijelom Livijem koji nije ni seo na sto. Jednostavno odbio je da pregovara, tražio 150 miliona funti, a kada je stigla ponuda iz Mančestera obustavio je bilo kakve kontakte.

Šta ga je razbesnelo?

Naime, ponuda je bila 75 miliona funti, plus 25 u bonusima, ili da izabere jednog od pet igrača. Nuđenu su Žesus, Bernardo Silva, Sterling, Laport ili Marez. Dakle mogao je da odabere jednog, ali u tome se krio trik. Sterling, Marez i Laport bi odbili da se presele u Totenhem, a Silva ili Žesus, svakako ne vrede 75 miliona funti koliko bi onda po Sitiju iznosio transfer.

Livi jasno nije naivan, i pored toga što je obećao Kejnu da će rešiti njegovu sudbinu, pokazalo se da Siti nema nameru da ponudi ni približnu sumu.

Oni su na kraju probali sa 100 miliona funti plus 20 u bonusima kao "uzmi ili ostavi", ali iz Totenhema nije stigao odgovor.

Ovo nije kraj sage o Kejnu, on ima ugovor još tri godine, veruje se da bi naredne, kada bi tržište prema procenama ljudi iz Totenhema moglo da se oporavi, mogao da ode za sličan novac. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke