Rešena sudbina Vlahovića, preokret oko Blekija Milenkovića?!

Autor: Boris Jovanović
sreda 09.06.2021.
10:10
Izvor: Sportske.net

Šta će se desiti sa Srbima iz Firence...

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Više nema dileme, stigle su i potvrde iz izvora bliskih igraču.

Dušan Vlahović će i naredne sezone igrati u Fiorentini. Čak i da ne produži ugovor ostaće u Toskani, ima ugovor do 2023. godine. 

Pregovara o ugovoru, ima samo 800 000 godišnje, Fiorentina nudi 3 miliona, ali problem je oko klauzule koja bi bila ugrađena u ugovor, po mišljenju Vlahovićevih menadžera 90 miliona o kojima se priča su previše.

Ali, bez obzira da li će potpisati novu obavezu, on će se pojaviti na pripremama za novu sezonu u Moeni i naredne godine nositi dres Fiorentine.

Jasno, cena bi mu pala ako uđe za 12 meseci u poslednju godinu ugovora, ali Fiorentina će rizikovati. Vlahović je postigao 23 gola u Seriji A, stigao je novi trener Gatuzo, vlasnik Roko Komiso je najavio pojačanja. Gatuzu su obežani štoper, vezista i dva spoljna ofanzivna igrača. Prvo ime koje se pojavilo je Serđo Oliveira, iskusni fudbaler Porta i reprezentacije Portugala koji bi mogao da stigne za 20 miliona evra.

Došlo je do obrta oko sudbine Nikole Milenkovića. 

Naime, kako tvrde mediji u Toskani, on je sklopio neku vrstu dogovora sa Fiorentinom da ako ne bude ponuda velikih klubova ostane u Firenci i produži ugovor pod povoljnijim uslovima.

Viole čekaju ponudu za Srbina, najviše se pominje Juventus, ali i neki engleski klubovi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke