Retklif u Nemačkoj u lovu na novog napadača Junajteda, na listi četiri imena!

Autor: Milovan Longinov
utorak 02.01.2024.
12:15
Izvor: Sportske.net

Lista je tu.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Fudbalski klub Mančester junajted po svaku cenu želi da pojača napadačku liniju u zimskom prelaznom roku.

Atletik je danas otkrio da Junajted gleda opcije i za pozajmicu potencijalnih pojačanja do letnjeg prelaznog roka, a na listi su - Erik Čupo Moting, Timo Verner, pominje se čak i Tomas Miler! 

Atletik otkriva da je Junajted kontaktirao RB Lajpcig da se raspita o ceni Tima Vernera, koji nije u planovima nemačkog kluba. Nije prvi put da se Verner povezuje sa povratkom u Premijer ligu, a novi suvlasnik Retklif želi odmah da ostavi pečat i da pojača tim.

Osim Vernera, koji bi mogao na pozajmicu, i Čupo Moting i Tomas Miler su jeftine opcije do kraja sezone, ali je pitanje da li je Bajern Minhen spreman da pusti nekog od njih. 

U opciji je i Štutgartov Girasi, ali on će dobiti zeleno svetlo da ode samo u slučaju prodaje i to uz adekvatnu cenu, pozajmicu Nemci ne razmatraju.

Retklif veruje da je napad veliki problem Junajteda, što potvrđuje i brojke. Hojlund je dao samo jedan gol u Premijer ligi, Antoni nijedan, dok je Rašford tek sada počeo da se budi i makar podseća na igrača od prošle sezone.

Junajted je među najlošijim ekipama u Premijer ligi po pitanju efikasnost, Ten Hagov tim je dao 22 gola, manje su dali samo Barnli i Šefild.

Ko je najbolje rešenje za napad Junajteda do kraja sezone?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke