Retklifov drugi korak - Zaraditi 100.000.000 od prodaje ove dvojice!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 22.01.2024.
14:45
Izvor: Sportske.net

Ozbiljne planove ima Džim Retklif.

Povezane vesti

Posle dovođenja odgovornog čoveka u Mančester sitiju, Džim Retklif je rešio da ostvari i planove vezane za transfere, a prvi je - prodaja dvojice fudbalera za što veći novac. 

Pre svih, dvojica su na udaru kritika i dvojica koji ne odgovaraju ovakvom sistemu Mančester junajteda - Entoni i Sančo. 

Njih dvojica su u Mančester junajted stigli za ogroman novac, oko 155 miliona funti, a kako bi povratili makar deo, spremni su da se odreknu obojice za po 50 miliona funti. 

Ponuđeni su obojica klubovima iz Saudijske Arabije, Al-Etifak je želeo Sanča, ali je sve propalo, i sada je nova šansa da ga dovedu do leta. Sančo vraća dobru formu u Dortmundu gde je na pozajmici i baš ta pozajmica je sjajan potez Mančester junajteda. 

Saudijski klubovi imaju limitiran budžet za transfere u ovom trenutku posle silnog trošenja preko leta, a baš tokom sledećeg leta 2024. godine se očekuje da jedan od velikih klubova sa tog prostora kupi i Entonija. 

Džon Murtog, jedan od glavnih i odgovornih u Mančester junajtedu, je bio u decembru u Saudijskoj Arabiji gde se povezao sa mnogim klubovima i samim tim olakšao Mančester junajtedu potencijalne prodaje pomenutih fudbalera. 

Nisu samo Sančo i Entoni meta, Varan je odigrao slabo ove sezone, Kazemiro takođe, pa i njih dvojica mogu krenuti u paketu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke