Revanš u Minhenu odlučuje Tuhelovu sudbinu?

Autor: Stefan Matić
sreda 22.02.2023.
11:45
Izvor: Sportske.net

Nemac ima svoje preferencije.

EPA-EFE/VINCE MIGNOTT
EPA-EFE/VINCE MIGNOTT

Povezane vesti

Pisali smo juče, francuski i nemački mediji su preneli senzacionalnu vest kako bi Tomas Tuhel i PSŽ ponovo mogli sarađivati. 

Nemac je slobodan trener od septembra prošle godine kada su mu čelnici Čelsija uručili iznenadni otkaz i doveli Potera. I sam Tuhel nije očekivao ovakav sled događaja, ali to jeste svet u kome on radi. 

Bilo kako bilo, 49-godišnjak je i dalje tražen a pored Parižana Tuhela povezuju i sa Bajernom! 

L'Ekip prenosi kako bi Tuhel voleo da vodi Bajern, iako smo ga prvo upamtili po vođenju njihovog rivala Borusije Dortmund. Pored Bajerna i PSŽ-a, Nemac se nalazi i na listi Real Madrida ukoliko Anćeloti ode po kraju sezone što je teško očekivati. Ni Bajern, ni PSŽ ne igraju onako kako se očekuje. Očekivala se dominacija pomenutih klubova u svojim prvenstvima, ali oni malo malo pa zabeleže poraz. 

Bajern je poražen od strane Menhengladbaha u prošlom kolu tako da su Bavarci poziciju jedan sada dele sa Borusijom i Union Berlinom (sa kojim igraju narednog vikenda). Sa druge strane PSŽ ima "tek" pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Marsej a veliki klasik između ova dva tima se takođe igra narednog vikenda. Međutim, za verovati je da će sudbinu Nagelsmana i Galtijea odlučiti upravo međusobni duel u Ligi šampiona. 

Podsetimo, Bajern je dobio prvi meč sa 1:0, ali sve ostaje otvoreno. Spekuliše se da će onaj ko ispadne iz osmine finala za korak biti bliže otkazu i oslobođenju mesta koje Tuhel želi da preuzme. Više ćemo znati osmog marta kada se revanš bude igrao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke