Revoltirani Kostić dao otkaz Ramadaniju!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 20.09.2021.
14:20
Izvor: Sportske.net

Srbin "odjavio" poznatog agenta!

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta Filip Kostić ne želi više da sarađuje sa kompanijom "LIAN Sports" koja je u vlasništvu agenta Faljija Ramadanija.

U dosadašnjem toku Kostićeve karijere, Ramadani i njegovi ljudi brinuli su o srpskom fudbaleru, ali prema izveštajima koji stižu iz Nemačke, Kostić je posle propalog transfera u Lacio krivca pronašao i u Ramadaniju.

Iz tog razloga, "odjavio" je svog agenta i njegovu kompaniju koja ga je do sada zastupala i koja brine o mnogobrojnim fudbalerima sa ovih prostora popu Luke Jovića, Antea Rebića... Isto tako, brine i o karijerama Liroja Sanea, Federika Kjeze, Kalidua Kulibalija...

Naime, Kostić je silno želeo u Lacio, a kada je bilo izvesno da od transfera neće biti, on je odbio da se pojavi na treningu pred meč sa Arminijom i otputuje na tu utakmicu. Kostić je, kako piše "Bild" optužio Ramadanija i njegovu agenciju za loš savet, budući da mu je agencija "LIAN Sports" sugerisala da štrajkuje, što nije izašlo na dobro.

Momak iz Kragujevca nije poznat kao čovek sklon sukobima sa bilo kim, a posebno ne sa rukovodiocima kluba u kojem je voljen i čiji je važan šraf. Štaviše, posle poteza da prekine saradnju sa Ramadanijem nije nemoguće ni da po isteku njegovog ugovora 2023. godine, Kostić ostane deo Ajntrahta, kaže pouzdani "Bild".

Situacija je sada izglađena. Kostić je juče asistirao u remiju sa Volfsburgom, igra i igraće standardno, te je minuli prelazni rok i dešavanja u toku njega - prošlost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke