Riberi pred transferom, kakav će tandem činiti sa Srbinom!

Autor: Boris Jovanović
sreda 19.01.2022.
08:46
Izvor: Sportske.net

Francuz ne odustaje u 38. godini!

 EPA-EFE/MASSIMO PICA
EPA-EFE/MASSIMO PICA

Povezane vesti

Izgleda da Frank Riberi napušta Italiju. Ovih poslednjih šest meseci u Salernitani gde je stigao iz Firence, nisu bili baš dobri, francuski veteran je povređen, a i klub nema novca da plaća njegov ugovor od milion i po evra po sezoni. On je najbolje plaćeni fudbaler, Amaranti bi da se oslobode ugovora, sačuvaju novac, a pojavila se primamljiva opcija. 

Naime, legendarni Francuz bi nakon 16 godina mogao da ponovo zaigra u Turskoj i to za Karamguruk. Stariji se sećaju, on je pre Marseja, proveo polusezonu u Galatasaraju još 2005. godine. Kako nije primao platu, on je raskinuo ugovor uz pomoć FIFA i posle samo poa godine se vratio u Francusku.

Sada bi mogao da zaigra za Karamguruk, klub klub iz Istanbula koji se vratio u elitu pre dve sezone, posle gotovo četiri decenije pauze. 

Ne ide im loše, prošle godine su bili osmi, sada su u sredini tabele, jedan od najboljih igrača je naš Aleksandar Pešić, bivši igrač Zvezde koji je prošle sezone bio najbolji strelac kluba po dolasku iz Izraela. Uz njega su su bivši igrač Milana Fabio Borini, sada je stigao Biraski iz Đenove, golman je Vivijano, igra i bivši kapiten Lacija, Argentinac Lukas Bilja, kao i Bosanac Zukanović. Dosta igrača ima iskustvo iz Serije A, Riberi ne bi imao problem da se uklopi. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke