Ridiger izdaje Čelsi, ide u redove rivala?

Autor: Aleksandar Golubović
petak 25.02.2022.
10:06
Izvor: Sportske.net

Junajted koristi priliku.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Nemački reprezentativac Antonio Ridiger mogao bi da napravi jedan od senzacionalnijih transfera predstojećeg leta pošto je prema pisanju engleskih medija nadomak prelaska u Mančester junajted.

Ridigeru ugovor sa Čelsijem ističe 30. juna i sve su manje šanse da i od naredne sezone ostane u zapadnom Londonu.

Real Madrid i PSŽ su bili najbliži potpisu nekadašnjeg defanzivca Rome i Štutgarta, ali se na nešto više od četiri meseca do isteka ugovora sve česće spominje Junajted.

Čelsi i dalje traži formulu za obnovu saradnje sa snažnim defanzivcem, ali bi Junajted mogao da aktivira "nemačku vezu" pošto aktuelni menadžer Ralf Rangnik izuzetno poštuje kvalitete Ridigera.

Čak i prosečnim fudbalskim poznavaocima jasno je da je Junajtedu, nakon 34 primljena gola u dosadašnjem delu sezone, preko potreban dobar štoper, a posle silnim traganja izbor je pao na Ridigera.

Hari Megvajer tek povremeno blesne, dok je letošnje pojačanje iz Real Madrida Rafael Varan više vremena provodio u oporavku od povrede nego li na terenu.

Ridiger trenutno zarađuje 100.000 funti nedeljno u Čelsiju, koji mu je za novi ugovor ponudio 40.000 više, što je ovaj odbio i pitanje je da li će "Plavci" biti voljni da dodatno dižu ponudu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke