Rijeka predstavila Božinova: "Ostaviću srce na terenu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.02.2018.
20:10
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Hrvatske angažovao je u sredu bugarskog internacionalca Valerija Božinova koji je u prethodna četiri meseca bio bez angažmana.

nk-rijeka.hr
nk-rijeka.hr

Povezane vesti

Bugarski internacionalac i bivši fudbaler Partizana Valeri Božinov (31, 179 cm) predstavljen je u sredu kao novi član fudbalskog kluba Rijeka.

Božinov je sa aktuelnim šampionom Hrvatske potpisao ugovor do kraja sezone uz opciju produžetka saradnje na još dve sezone.

"Hvala Rijeci što mi je pružila ruku i dala priliku da uživam u fudbalu. Hvala predsedniku Miškoviću i svima u klubu, treneru Keku. Presrećan sam i jako sam zadovoljan", rekao je Bugarin na promociji.

Bivši napadač Partizana od oktobra je bio bez angažmana pošto je posle samo tri meseca raskinuo ugovor sa švajcarskim Luganom.

"Ostaviću srce na terenu i nadam se da ćemo ove sezone osvojiti bar jedan trofej. Neka to bude barem Kup, s obzirom na to da će prvenstvo biti veliki izazov. Ipak je ovo Rijeka i moramo se boriti do kraja u svakoj utakmici", dodao je Božinov.

Rijeka se posle dvadeset kola nalazi na četvrtoj poziciji u hrvatskom prvenstvu sa 35 bodova, 15 manje u odnosu na vodeći Dinamo koji je praktično već osigurao titulu.

Valeri Božinov je posle perioda lutanja podigao formu u Partizanu i za godinu i po dana u klubu iz Humske postigao 23 prvenstvena i 2 gola u nacionalnom Kupu ali nije bio ni blizu dobrog učinka u Evropi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kori Volden
Wednesday, 07.02.2018
22:24

Igrao je vec za jedan hrvatski klub, tako da mu navikavanje na hrvatski fudbal nece biti problem. xd

avatar
Wednesday, 07.02.2018
21:58

Usrecili su se, i on i oni sa njim. Ima lepu pricu nema sta, al taanaak.

avatar
Magija to smo mi
Wednesday, 07.02.2018
23:45

Da je tanak, i nije baš:P