Rimski derbi za Srbina!

Autor: Nemanja Janošev
petak 18.06.2021.
09:29
Izvor: Sportske.net

Koju stranu će izabrati?

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Fudbalski klubovi Roma i Lacio u bici su za srpskog defanzivca Nikolu Maksimovića, piše "Il Meseđero".

Njegova četvorogodišnja saradanja sa Napolijem ističe kroz nekoliko dana i Nikola Maksimović će biti slobodan u izboru novog kluba. Ima ih zainteresovanih, a prednjače rimski klubovi Roma i Lacio.

"Vučica" nije u situaciji da dovodi skupocena pojačanja, uprkos tome što je Murinjo poznat kao trener koji voli da troši. Svestan je činjenice da će od skromnih finansija morati da naprati tim za vrh tabele, pa tako traži najisplativija rešenja.

Upravo je Nikola Maksimović jedan od kandidata da pojačanju Romu, baš kao i Lacio. Oba kluba znaju da je on s početkom narednog meseca slobodan igrač i da se neće navikavati na život u Italiji. Međutim,  Roma sa svojim generalnim direktorom Tijagom Pintom je prva koja je preuzela korake u vezi sa ovim transferom. Maksimović želi platu od 2.5 miliona evra po sezoni, uz ugovor na tri godine, Pinto nudi manje, ali veruje da bi uz bonuse, srpski štoper dobio približnu cifru.

Maksimović je četiri prethodne sezone deo Napolija, ali je u međuvremenu bio na pozajmici u moskovskom Spartaku. Pre toga, nastupao je za Torino odakle je 2013. godine stigao iz Crvene zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke