Robertson pred izlaznim vratima "Enfilda", ova ponuda se ne odbija?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 24.05.2023.
09:45
Izvor: Sportske.net

Neočekivana vest iz Liverpula.

EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL
EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL

Povezane vesti

Endi Robertson bi mogao da napusti Liverpul ovog leta, tako barem danas tvrde izvori iz Engleske.

Navodno, Real Madrid je ozbiljno zainteresovan za Škota i mogao bi da pošalje ponudu vrednu 50 miliona evra, što bi Liverpul mogao da razmotri. 

Robertson je jedno od najboljih pojačanja u eri Jirgena Klopa, stigao je leta 2017. godine iz Hala za samo devet miliona evra.

Škot je postao nezamenjivi šraf u Klopovoj mašineriji i jedan od najzaslužnijih za sve uspehe tokom prethodnih šest sezona, ali je ove godine bio na udaru kritičara, doduše kao i većina igrača Redsa.

Roberton je do sada odigrao 267 mečeva, dao je osam golova i upisao 63 asistencija čime je postao rekorder Premijer lige među defanzivcima.  

Iako malo ko veruje da bi Robertson mogao da napusti Liverpul, jer ima ugovor do 2026. godine, problem je što mu Real garantuje mesto startera i Ligu šampiona i borbu za sve trofeje. Ferlan Mendi je na prodaju, izgubio je Anćelotijevo poverenje i pozicija levog beka je postala prioritet za Madriđane. 

Škot ima 29 godina, ovo mu je možda poslednji voz da realizuje još jedan veliki transfer, a ostaje da vidimo da li će Real biti ponuda koja se ne odbija...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke