Rolerkoster, Inter našao zamenu za Eriksena, Kostić stiže u Italiju, ali ne na "Meacu"!

Autor: Boris Jovanović
subota 19.06.2021.
08:59
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će Interu ukrasti Srbina ispred nosa...

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Kristijan Eriksen je izašao iz bolnice, sada sledi odmor, pa kontrole, ali izgleda da će, ako defibrilator ostane jedino rešenje, što je, kako kažu izvesno, morati da napusti Italiju. Pisali smo, po zakonu nije dozvoljeno na Apeninima se baviti kontaktnim sportom, a slično je u Engleskoj, dok u Holandiji to dozvoljavaju.

U svakom slučaju, Danac će, i ako nastavi da igra (lekari kažu da je rizično) morati da ode iz Intera, a u međuvremenu u klubu razmišljaju o zameni. Stavili su na čekanje, eventualnu prodaju Naingolana ili Vesina, dok ne vide situaciju sa Eriksenom, a nova ideja je Van de Bek iz Junajteda. 

I to na pozajmicu, bivši fudbaler Ajaksa je izgubio sezonu na "Old Trafordu", ne igra kod Solskjera, priča se o Barseloni, ali to je malo verovatna opcija. Inter bi uzeo Holanđanina, na pozajmicu, sa otkupom od oko 30 miliona, Englezi su ga platili 50.

Italijanski šampion čeka ishod trke između PSŽ i Čelsija, ko plati oko 80 miliona evra može da vodi Hakimija koji će napuniti kasu kluba.

Ali, nema i dalje rešenja za levu stranu, jedna od ideja je prodaja Perišića ili zamena za Filipa Kostića, pošto Ajntraht hoće Hrvata, ali on ima platu pet miliona evra, za Nemce to je misaona imenica. 

U međuvremenu, kada je Kostić u pitanju, pojavio se i Lacio, agenti Srbina, kao i predstavnici Ajntrahta bili su u Rimu prekjuče, ponuda je pozajmica uz 20 miliona otkupa. "Tučko" ima istog menadžera kao i Sari, Falji Ramadanija, a zanimljivo da će dobiti poziciju po levoj strani u napadu, jer Sari ne igra 3-5-2. Očigledno Lotito pokušava da iskoristi blokadu Intera i nedostatak novca, odnosno čekanje da prodaju igrače kako bi ukrao pojačanje. Uz Kostića, na pragu Lacija je i Hisaj, Albanac je slobodan igrač i stići će kod Sarija koji ga je lansirao u Empoliju, a potom Napulju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke