Roma smislila trampu sa Čelsijem?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 28.01.2021.
10:49
Izvor: Sportske.net

Hoće li uspeti da se oslobode kapitena i dovedu novog napadača?

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Edin Džeko je i dalje van tima, želi da ode posle sukoba sa trenerom Fonsekom na čiju je stranu stao klub. Rimljani su treći, Portugalac je spasio glavu za sada, a eliminisao je kapitena i ne želi da komentariše ceo slučaj.

Roma hoće da proda Džeka, ali nema kupaca, pre svega jer Bosanac imao platu oko sedam miliona evra i to Juventus i Inter koji su bili zainteresovani tokom leta sada ne može da priušte.

Rimljani su došli na ideju da ponude trampu do kraja sezone Čelsiju, da Žiru dođe u večni grad, a "Dijamant" se vrati u PL. Francuz bi dobio priliku da igra redovno, ali se i on verovatno nada da će dolazak Tuhela promeniti njegov status u klubu.

Džeko je nuđen i Realu u zamenu za Marijana Dijaza, Dominikanca koji je u drugom planu kod Zidana, ali ovaj fudbaler ne želi da se priključi Borhi Majoralu, naime on je letos odbio Benfiku, a neće ni u Rim. Kada je dobijao šansu, što je retko, davao je golove, blistao je u Lionu pre par godina, ali ne želi da ponovo ode iz Reala.

Videćemo kako će se čitava priča završiti, tek jasno je da Džeko ima ugovor, da se nikome ne isplati da sedi na tribinama, ali i da sa druge strane Fonseka čiji je navodno autoritet kapiten doveo u pitanje ne želi da popusti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke