Roma u Interu našla zamenu za Zaniola, sprema se trampa, ali ima još zainteresovanih!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.01.2020.
23:36
Izvor: Sportske.net

Rimljani će morati brzo da reaguju.

EPA-EFE/DI MARCO
EPA-EFE/DI MARCO

Povezane vesti

Roma je sinoć poražena na svom terenu od Juventusa u prvenstvenom meču sa 2:1, ali više od poraza Rimljane boli povreda mladog Nikola Zaniola, koji je pokidao ukrštene ligamente desnog kolena, i koji je danas operisan.

Njega očekuju višemesečni oporavak od ove povrede, pa će Roma morati ove zime da pronađe adekvatnu zamenu.

I, samo dan kasnije, italijanski mediji otkrivaju planove čelnika Rome.

Navodno, njihova namera je da sa Interom naprave trampu, da iz redova ''Neroazura'' dovedu ofanzivca Matea Politana, a da u suprotnom smeru krene levi bek Leonardo Spinacola.

Politano je rođeni Rimljanin, karijeru je i počeo u Romi, gde je igrao i u mlađim kategorijama, pa bi ove zime mogao da se vrati u njihove redove.

Procenjuje se da i jedan i drugi pomenuti igrač sada vrede oko 25 miliona evra, što bi trebalo da olakša trampu, ali tek treba da se pronađe njen pravi model - da li samo pozajmice do kraja sezone, ili pozajmice sa pravom otkupa, ili možda da već sada dođe do definitivnih transfera sa jedne na drugu stranu.

Politano je letos u Inter stigao iz Sasuola za 21.1 milion evra, a Spinacola iz Juventusa za 29 miliona. Od početka sezone su odigrali približno isti broj mečeva - Politano 15 za Inter, Spinacola 16, uz po jedan gol i asistenciju u dresu Rome.

Da sve bude zanimljivije, italijanski mediji večeras prenose da su za Politana zainteresovani i Milan, Fiorentina i Napoli, pa Rimljanima baš i neće biti tako lako da ostvare svoju nameru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 14.01.2020
21:16

Politano je dobar igrac, Roma bi tu bila na dobitku jer imaju Kolarova a dobili bi odlicno krilo.

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 14.01.2020
09:48

Uuuu ovo Politano/Spinacola mi se svidja!
Politano je dobar igrac koji nema mjesta u Konteovom sistemu i šteta da ne igra, a Spinacola je bek koji nam treba, dobar u oba pravca!

avatar
Carina_11303
Tuesday, 14.01.2020
06:30

Odlicno, kazu da je Politanov transfer uslov da ZIru ode iz Celsija u Inter.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 14.01.2020
03:11

Spinacola odlican

avatar
RaZZoR (6xx)
Tuesday, 14.01.2020
03:02

Shvatit ce u Londonu kakvog su dragulja izgubili kad su ga pustili u Inter , al i slavit ce u Londonu kad vide kakvog su pajsera ugurali u Juventus.
Konte pametno radi posao

avatar
Nečastivi
Tuesday, 14.01.2020
00:57

Šteta za Zaniola, ali sam je kriv za povredu. Morao je ranije da se riješi lopte, kako u kobnom trenutku, tako i u par navrata ranije.