Romero "baca bombe" - Mesi odbio PSŽ iz tri razloga, Barsa čeka rasplet i nije jedina!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 23.01.2023.
16:35
Izvor: Sportske.net

Da li je Đerar Romero ponovo potpalio vatru koja će samo izgoreti u prazno?

EPA-EFE/Tolga Bozoglu
EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Jedan od najuticajnijih katalonskih novinara Đerar Romero ovog popodneva je prvi koji se usudio da javno kaže sve suprotno od dosadašanjih najava - Lionel Mesi u ovom trenutku neće produžiti ugovor sa Pari Sen Žermenom!

Romero je prečesto iznosio bombastične informacije, navijači ga pamte i po poslednjem danu prelaznog roka, 1. septembra, kada je tokom celog dana najavljivao bombu koja se do kraja nije desila, a to je navodno trebalo da bude - Bernardo Silva.

Romero se kasnije pravdao da je Žorž Mendeš tokom celog dana pokušavao da ubedi Siti da prihvati Barsine rate i da spusti cenu, ali to se nije desilo.

I danas, pravo niotkuda, Romero tvrdi - Mesi u ovom trenutku nije blizu potpisa za Pari Sen Žermen i za to navodi tri ključna razloga:

1. Loš odnos sa navijačima
2. Protekcija koju ima Mbape
3. PSŽ mu nije upriličio nikakvu čast posle osvojenog SP i ne oseća kao da tu pripada. 

Osim toga, Romero tvrdi da se Mesi predomislio nakon osvojenog Mundijala i da je do tada bio blizu ostanka. Romero uverava da su odnosi uprave Barselone i Mesijevog okruženja sada mnogo bolji i da će Katalonci momentalno krenuti po njega ako odluči da ne produži ugovor.

Romero je istakao da Mesi ima ponude brojnih klubova iz Evrope i da želi da ostane na top nivou i da rastanak sa Parižanima ne znači neminovno povratak u Barselonu.

Ako je tačno ovo što je Romero danas otkrio, onda to znači da ćemo gledati jednu neverovatnu trku za njegov potpis. Mesi bi u tom slučaju bio slobodan od 1. jula. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke