Romero zagolicao maštu navijačima Barse, počelo nagađanje, ko je TAJ?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 27.04.2022.
09:05
Izvor: Sportske.net

Glasanje počelo...

EPA-EFE/Manuel Bruque
EPA-EFE/Manuel Bruque

Povezane vesti

Barsa je potpisala novi ugovor sa Ronaldom Arauhom, dovela je i Andreasa Kristensena, ali to nije kraj.

Kako je ekskluzivno preneo Đerar Romero, koji je ponovo postao jedan od najpouzdanijih izvora iz Katalonije, direktor Mateu Alemani u tajnosti radi na transferu još jednog štopera.

Romero je danas otkrio da je klub dobio odličan skauting za jednog štopera, da se uveliko radi na njegovom transferu, ali da ne sme da otkriva ime, jer bi to moglo da pokvari posao.

Navijači masovno pokušavaju da saznaju o kome je reč, a iako nije niko potvrdio, brojni manje pouzdani i zvučni izvori tvrde da će to biti - Lisandro Martinez.

Štoper Ajaksa je odavno u Barsinom tefteru i nije prvi put da se pominje kao pojačanje Katalonaca. Ono što podgreva sumnje da je on jeste što Ćavi insistira da ima barem jednog levonogog štopera, a Klemen Lengle i Samjuel Umtiti napuštaju klub. 

To znači da ostaju Pike, Arauho, Erik Garsija i Kristensen, a dolazak petog štopera pokrenulo je još jednu temu - Ćavi želi da igra u svojoj omiljenoj formaciji 3-4-3. On je istu koristio u Al-Sadu, spekulisalo se i kada je dolazio da želi da proba da igra tako, ostaje da vidimo šta će uigravati tokom leta.

Ako zaista dolazi još jedan štoper, a to je izvesno čim je Romero lansirao takvu misterioznu i potvrđenu informaciju, Ćavi će imati petoricu igrača za dve pozicije, tako da je izvesno da će ponekad igrati i 3-4-3.

Tako je svojevremeno radio i Johan Krojf kao trener Barse, kombinovao je 3-4-3 i 4-3-3...

Inače, detaljnu analizu Barsinog letnjeg prelaznog roka čitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke