Romina osveta za Pedra, stiže igrač Lacija?

Autor: Boris Jovanović
subota 22.01.2022.
08:57
Izvor: Sportske.net

Hoćemo li videti prvi prelazak u ovom smeru u poslednje četiri decenije.

EPA-EFE/CLAUDIO PERI
EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Povezane vesti

Tačno pre četiri decenije, 1981. je Karlo Perone prešao iz Lacija u Romu. Odigrao je samo pet mečeva za "Vučicu" pa se brže bolje uz porugu vratio u "L'Akvile".

Bilo je prelazaka, igrača koji su igrali za oba kluba, ali je Pedro prošlog leta kao slobodan igrač iz Rome stigao u Lacio.

Sada bismo mogli da vidimo hladno serviranu osvetu. Naime, Lacijali nikako ne uspevaju da se dogovore sa odličnim štoperom Luizom Felipeom, on traži 2.5 miliona za četvorogodišnji ugovor, Lotito nudi 2.1 na tri sezone. Dakle postoji razlika, kada se sračuna sve, ona nije mala. Felipe ima 24 godine i italijanski pasoš, ali je odbio pre par godina poziv selektora mlade reprezentacije Italije, Luiđija Di Bjađa jer želi da igra za Brazil. Sakupio je par nastupa za "Selesao" do 23 godine.

Inače u Laziju je već pet godina, bio je jednu sezonu na pozajmici u Salernitani. Roma traži štopera, na ruku joj ide i što Brazilac ne želi da ode iz Rima gde se porodica odlično uklopila, ali ipak videćemo, hoće li izabrati da pređe u rivalski klub. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke