Ronaldo i Nejmar ne mogu zajedno, pojavio se treći klub, čeka odgovor Portugalca!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.06.2018.
17:56
Izvor: Sportske.net

Letnja saga nije završena, tačnije nije ni počela, Portugalac će tek progovoriti. Nejmarov dolazak značio bi njegov kraj.

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Problem je u novcu i to na više načina.

Naime, Nejmar je kao i Ronaldo zaštitno lice "Najka", dolazak Brazilca uz koji ide sporazum o marketinškim pravima bi sasvim sigurno smanjio prihode Portugalca.

Nije teško pogoditi da bi mlađe lice bilo atraktivnije, da bi većina navijača kupovala ovaj "brend" i to bi bio još jedan udarac za Kristijana.

On i dalje traži povišicu, tačnije 42 miliona neto, odnosno 75 bruto, koliko bi koštalo Real, kako bi bio plaćeniji od Mesija, ali i Nejmara.

Perez ne želi o tome da pregovara, mada Mendeš insistira da će, ako se Real ne oglasi navodno Kristijano izaći u javnost i zatražiti transfer.

Ono što je najmanje potrebno Madriđanima posle odlaska Zidana je takav publicitet, a sa druge strane, nije jasno da li Ronaldo ima neku ponudu ili blefira.

Od PSŽ je nema, no "El Konfidensijal" donosi priču da Mendeš pokušava da izdejstvuje odlazak Ronalda u Real. To bi na globalnom planu bila bitka koju bi Junajted dobio, više marketinški potez, oni mogu da plate Ronalda najviše na svetu, ali je pitanje obeštećenja.

Jasno je i da Real ne bi mogao da zadrži nezadovoljnog Portugalca, no, ni da traži neku astronomsku sumu za igrača od 33 godine, makar on bio i najbolji na svetu.

Ne dolazi u obzir ni da De Hea bude deo paketa, pa čitava priča ukazuje na to da su šanse da Ronaldo ode male, ali ne treba ni zaboraviti da PSŽ ne želi da pusti Nejmara.

Ipak, naredno leto bi sve ovo moglo da se vrati, Nejmar ne odustaje od ambicije da dođe među "Los Blankose", a tada bi Ronaldov odlazak, dve godine pre kraja ugovora, bio gotovo siguran.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 06.06.2018
21:05

Najbolji na svetu? Ovo zaista vredja inteligenciju s obzirom da sam pratio skoro svaku utakmicu Reala...Jel ovo ona ista floskula kada su u komunizmu srbima pricali kako u rusiji raste kukuruzov klip od metar duzine a kada je jedan lik pitao pa dobro zasto im mi onda saljemo kukuruz sledovao ga je goli otok...Ja razumem da je covek osvojio zlatnu loptu na osnovu klupskog uspeha i sve to al molim vas budimo realni...

avatar
MalaSkoljkica
Wednesday, 06.06.2018
18:52

Nejmar trenutno duplo bolji i korisniji igrac od Ronalda, svako ko se ne slaze, ne zna apsolutno nista o fudbalu.

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 06.06.2018
18:58

a svako ko prati ovaj portal, zna koliko vi navijaci barselone imate naloga odakle mozete da vredjate Ronalda, jer nije dovoljno sa jednog...

avatar
MalaSkoljkica
Wednesday, 06.06.2018
21:51

Takodje svako zna koliko vi Madridjani ne znate o fudbalu, najbolji igrac tima vam je sudija uostalom.

avatar
Boixos_Nois
Wednesday, 06.06.2018
20:43

Tebi je vrijeđanje Ronalda ako neko napiše da je trenutno Nejmar bolji igrač od njega što i jeste istina?

avatar
GoHardCAMPEONES
Wednesday, 06.06.2018
19:16

Gde je bio protiv Reala taj Nejmar? :)

avatar
Karambol
Wednesday, 06.06.2018
18:50

Ljudi, zna se ko je i sta je Kristijano Ronaldo i kakva je igracina,ali mora da shvati da ne moze do kraja zivota da bude glavni brend, polako se blizi zalasku karijere i ima jos 1 do 2 sezone jos koje moze da odigra solidno..i sada se vidi da ga godine stizu, nije to taj CR vise koji pretrcava igrace ko čunjeve i baca ih u komu,sada ceka sve lopte na tacni da ih sprovede u mrezu. Tih 75 milki po sezoni moze samo da dobije ako ode u Kinu,u Realu ako mu povecaju na 30 da peva..