Ronaldo i Rangnik ne mogu zajedno - senzacionalni transfer u najavi!?

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 12.12.2021.
10:40
Izvor: Sportske.net

Portugalac pred velikim povratkom.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

As Mančester junajteda Kristijano Ronaldo mogao bi već u januaru da napusti slavni engleski klub i pojača Real Madrid, za koji je nastupao od 2009. do 2018. godine, prenosi portal "Football Insider".

Na "Santjago Bernabeuu" veruju da je dolazak Ralfa Rangnika u Junajted prekretnica za Portugalca i da je teško zamislivo da će Ronaldo moći dugo da opstane sa nemačkim trenerom na čelu tima.

Ronaldo se krajem letnjeg prelaznog roka vratio nakon 12 godina u klub koji ga je vinuo u visini i uprkos oscilacijama u igri i nesuglasica sa Ole Gunarom Solskjerom uspeo je da postigne čak šest golova u Ligi šampiona i 13 tokom jesenje polusezone.

Ovaj portal navodi, Ronaldu ne odgovara stil igre sa visokim presingom koji neguje Rangnik i da će to morati kad-tad da kulminira u bliskoj budućnosti.

Ronaldu ugovor sa Junajtedom ističe na leto 2023. godine, a pitanje je koliko su na "Old Trafordu" raspoloženi da ostanu bez ključnog igrača, tim pre što je Barselona zainteresovana da dovede Ednisona Kavanija.

Ronaldov eventualni povratak u Real nakon tri i po godine značio bi ponovni susret sa Karlom Anćelotijem, koji ga je trenirao u prvom mandatu u kraljevskom klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke