Ronaldo je otišao, sledi misija - Vlahović 2022!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 31.08.2021.
18:17
Izvor: Sportske.net

Da li će biti najbolje rešenje?

Starsportphoto ©
Starsportphoto ©

Povezane vesti

Juventus traga za pojačanjima i za neke od narednih sezona, pažljivo se prate partije mladih igrača i definitivno da je jedan od najzanimljivijih u ovom trenutku Dušan Vlahović. 

Srpski napadač nastupa za Fiorentinu i ostao je u tom klubu i pored ponuda od strane velikana, pre svih Atletiko Madrida. 

Poznati italijanski mediji govore o interesovanju Juventusa za Vlahovića, a Ramadani je već bio na sastanku sa čelnicima tog kluba i dat mu je jasan znak, žele Vlahovića i to na kraju ove sezone. 

Misija 2022. može da počne već sada, jer su za ovo leto već zakasnili, Vlahovićeva sudbina se do leta pomenute godine zna. 

Juventus radi na ostvarenju vodeće pozicije za potpis srpskog napadača, Atletiko je već kupio napadača iz Herte, dok je pitanje da li će se Liverpul uključiti uskoro u trku za nekadašnjeg fudbalera Partizana. 

Ono što je poznato jeste da Juventus voli da kupuje u svom velikom rivalu, a jasno je i da Vlahović ne bi bio baš ovoliko omiljen na "Artemio Frankiju" ukoliko bi se desio ovaj transfer. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke