Ronaldo na putu ka Mančesteru, nagoveštaj ostanka?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 25.07.2022.
19:40
Izvor: Sportske.net

Epilog je blizu.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je na putu ka Mančesteru, nakon što je propustio najvažniji deo priprema. 

Kao što je poznato, Portugalac je zbog "porodičnih razloga" propustio turneju u Australiji, ali je sada potvrđeno da dolazi u Mančester kako bi razrešio svoju situaciju.

"Atletik" piše da je Ronaldov dolazak pozitivan signal da bi mogao da ostane, ali da će ključan sastanak morati da održi sa Erikom ten Hagom i upravom kluba.

Junajted u utorak nastavlja sa treninzima posle povratka iz Australije, Ten Hag očekuje da se Ronaldo priključi treninzima i ne krije da ga vidi kao vođu ekipe.

Tokom proteklih nedelja Ronaldov agent Žorž Mendeš je pregovarao sa brojnim klubovima, pokušao je da odvede Ronalda u PSŽ, Čelsi i Bajern Minhen, ali je svugde naleteo na zatvorena vrata. Onda se pojavio Atletiko Madrid, kao najozbiljniji kandidat, ali finansijski problemi otežavaju transfer. 

Ronaldo je postigao 24 gola prošle sezone, bio je prvi strelac ekipe, ali nije pomogao ekipi da se domogne plasmana u Ligu šampiona. Upravo je taj nedostatak kvaliteta i ambicije uticao na Ronaldovu želju da ode, jer želi da igra odmah u Ligi šampiona.

Ronaldo ima ugovor još godinu dana, u februaru puni 38 godina i reklo bi se da nema mnogo vremena za čekanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke