Ronaldo na raskrsnici - Zainteresova za dva kluba, Juventusova nada i moguće opcije!

Autor: Boris Jovanović
sreda 14.04.2021.
12:30
Izvor: Sportske.net

Kako ga prodati? Udarac na sujetu?

AP Photo/Luca Bruno
AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

I dalje se provlače priče o odlasku Ronalda. On je nezadovoljan ekipom, klub se znoji oko poslednje godine ugovora, veliki novac je u pitanju, a sa druge strane Alegri je navodno savetovao Anjelija da se oslobodi Portugalca jer sprečava razvoj i kluba i mladih igrača.

Ali, teško je naći kupca, Juventus bi za dvadesetak miliona evra prodao Ronalda, ili ga eventualno uključio u neku trampu.

Recimo, menjali bi ga za svog bivšeg igrača Moaza Keana, koga hoće i Inter. Italijanski napadač je ugovorom vezan za Everton, PSŽ ima opciju da ga otkupi, ali sam Kean želi negde gde će sigurno igrati, odnosno biti u prvom planu.

Njegov menadžer je Rajola, videćemo kako će se završiti, opcija je i zamena Ronaldo-Ikardi, ali ne zaboravite u Maurita je PSŽ uložio za otkup 50 miliona evra i neće ga prodati za manje od 40.

Ronaldo želi da i dalje igra na vrhunskom nivou, spreman je i da smanji platu ako bi se vratio u Madrid, gleda ka Zidanu, no Perez nije baš raspoložen.

Osim Pari Sen Žermena drugih opcija nema, jednostavno, niko ne može da preuzme obavezu od 30 miliona godišnje koliko plaća Juventus. Ni povratak u Junajted nije realan, "Đavoli" o tome i ne razmišljaju, a ne dolazi u obzir da zaigra za neki drugi engleski klub.

Svojevremeno se pričalo o Čelsiju, ali ni oni više nisu zainteresovani.

U svakom slučaju na kraju sezone će klub i Mendeš sesti da nađu rešenje, jedna od opcija je da ode u MLS, ali to bi teško pogodilo njegovu sujetu, želi da bude u top formi i da se oprosti od Portugala u Kataru na Mundijalu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke