Ronaldo najavio veliki povratak - Gde bi bio bez njih?

Autor: Lazar Nikolić
sreda 29.06.2022.
22:15
Izvor: Sportske.net

Da li će ispuniti obećanje?

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Sudbina Kristijana Ronalda u Mančester junajtedu još uvek je neizvesna. Portugalac nije odlučio da li će napustiti "Old Traford" ovog leta, a nije sigurno ni da li ga uopšte u timu želi novi menadžer Erik ten Hag.

O Ronaldovom "zdravlju" počeli su da se raspituju borjni klubovi, među njima najaktuelniji su Bajern Minhen, Real Madrid i Čelsi, a od ranije je u priči bila i Roma.

Danas je jedan od najboljih fudbalera na planeti otkrio gde bi želeo da igra fudbal. Iskusni, 37-godišnji Ronaldo, polako ulazi u poslednju etapu svoje fudbalske karijere i velika mu je želja da se vrati u Sporting iz Lisabona, klub u kojem je ponika i bez koga ne bi postao ono što jeste.

„Karijeru ću završiti u Sportingu. Moram da im se odužim bar još jednom sezonom. Skautirali su me dok niko nije video nešto posebno u meni, stvorili su me kao igrača i bez njih bih verovatno radio u Mekdonaldsu“, reako je Ronaldo.

Navijači "lavova" sigurno su oduševljeni ovim rečima slavnog Portugalca. Ronaldo je za klub iz Lisabona debitovao pre više od dve decenije, njegov povratak bio bi "filmski".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke