Ronaldo napustio stadion, zamena Slovenac ili austrijski Srbin?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 01.08.2022.
07:56
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se trudi da razbesni klub i navijače...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je igrao 45 minuta juče protiv Raja, bio jedini zamenjen, a neki navijači Mančester Junajteda su ga slikali kako napušta stadion odmah posle prvog dela utakmice. To je ražestilo mnoge, klub je odbio da komentariše njegov potez, a nije bilo konferencije za medije Erika Ten Haga, pa mediji nisu imali šanse da mu postave ovo pitanje.

Više nije tajna, Portugalac je nezadovoljan želi da napusti klub i da igra za nekoga ko će nastupati u Ligi šampiona, pominjan je veliki broj klubova, navodno je Mendeš saopštio "Đavolima" da kažu cenu i da Ronaldo ima ponudu od "rivalskog kluba".

Da li je to Čelsi, kako se spekuliše, ili je nešto drugo u pitanju, videćemo, tek Junajted je bio čvrst u nameri da zadrži Kristijana do kraja ugovora.

No, suočeni sa nesigurnošću oko ostanka Portugalca, oni traže napadača, kako pišu engleski mediji, spisak se sveo na dva imena. Jedan je Benjamin Šeško, sjajni Slovenac iz Red Bula koji ima samo 19 godina, drugi Saša Kalajdžić, napadač Štutgarta i momak čiji su roditelji Srbi iz Bosne. On je rođen u Austriji, igra za ovu zemlju, bio je već na meti Milana prošlog leta, ali je za "Rosonere" bio preskup. Junajted nema problem da plati oko 25 miliona za napadača čiji je uzor bivši igrač "Đavola" Nemanja Matić. 

Inače, Junajted je odigrao 1:1 protiv Rajo Valjekana, u prvenstvu startuju u nedelju kada na "Old Traford" stiže prošlogodišnje iznenađenje, Brajton. Kvote na mečeve premijernog kola PL, možete da pogledate na AdmiralBet, a šampionat u petak uveče otvaraju Kristal Palas i Arsenal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke