Ronaldo nesvakidašnjim potezom razjasnio sve

Autor: Sportske Net
utorak 17.08.2021.
21:30
Izvor: Sportske.net

Reč ima Portugalac.

EPA-EFE/VALDA KALINA
EPA-EFE/VALDA KALINA

Povezane vesti

Posle svih spekulacija poslednjih dana o odlasku Kistijana Ronalda iz Juventusa u Pari Sen Žermen, a potom i u Real Madrid, oglasio se i Portugalac. 

Danas u toku dana Karlo Anćeloti, sadašnji trener madridskog kluba, demantovao je da ja planirao da vrati Ronalda u Real, a sada je to učinio i sam Kristijano.

"Svako ko me poznaje svestan je koliko sam fokusiran na svoj posao. Manje priče i više rada, ovo je moj moto od početka moje karijere. Međutim, s obzirom na sve što je nedavno rečeno i napisano, moram da iznesem svoj stav", počeo je Ronaldo.

"Više od nepoštovanja prema meni kao čoveku i igraču, neozbiljan način na koji se moja budućnost prati u medijima, jeste nepoštovanje prema svim klubovima koji su uključeni u ove glasine, kao i prema njihovim igračima i osoblju.

"Moja priča u Real Madridu je napisana. Snimljeno je. Rečima i brojevima, trofejima i titulama, zapisima i naslovima. Nalazi se u muzeju na stadionu "Bernabeu" i takođe u mislima svakog navijača kluba. I izvan onoga što sam postigao, sećam se da sam u tih devet godina imao duboku naklonost i poštovanje prema Realovcima, naklonosti i poštovanja koje zadržavam do danas i koje ću uvek ceniti. Znam da će me pravi navijači Real Madrida i dalje čuvati u svom srcu, kao što ću i ja njih", napisao je jedna od najboljih fudbalera današnjice i nastavio:

"Pored ove najnovije epizode u Španiji, česte su me vesti i priče povezivale sa brojnim klubovima u mnogim različitim ligama, pri čemu niko nikada nije bio zabrinut u pokušaju da sazna pravu istinu.

Prekidam svoju tišinu i kažem da ne mogu dozvoliti ljudima da se stalno igraju sa mojim imenom. Ostajem fokusiran na svoju karijeru i svoj posao, posvećen i spreman za sve izazove sa kojima se moram suočiti. Sve ostalo? Sve ostalo su samo priče", završio je fudbaler koji je ovim demantijem očigledno svima dao do znanja da neće nigde iz Torina, bar ne za sada.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke