Ronaldo - Od jedne stvari sve zavisi!

Autor: Stefan Matić
utorak 27.04.2021.
10:40
Izvor: Sportske.net

Portugalac bi mogao da napusti Torino.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus se zadržao u top četiri, ali ne zahvaljujući sebi. 

Lacio je uništio Milan sa 3:0 na "Olimpiku" te su "rosoneri" ostali na 66 bodova, koliko imaju i Juve, ali i Napoli koji je savladao "bikove". 

Juve je remizirao sa Fiorentinom, do kraja igraju sa Udinezeom, Milanom, Sasuolom, Interom i Bolonjom a tu je i finale kupa sa Atalantom 19. maja. Težak raspored koji bi mogao da ostavi Juventus van top četiri a samim tim i van Lige šampiona. 

Nema Lige šampiona = nema Kristijana Ronalda. 

Portugalac ima ugovor do 2022. godine, njegovih 30 miliona evra godišnje bi postalo nemoguće za isplatiti bez elitnog takmičenja. A ni 36-godišnjak ne bi ostao u Torinu ako nema njegovog omiljenog takmičenja. 

Pet puta je osvajao LŠ, ali čak ni on nije dovoljno jak da prekine "kletvu" Juvea u Evropi. Ukoliko do selidbe dođe, postoje dve opcije. 

Jedna jeste povratak u Mančester junajted, tim gde je napravio svoje ime i osvojio svoju prvu LŠ. Druga opcije jeste PSŽ. Francuski klub je osigurao ostanak Nejmara, stvari su dosta neizvesnije po pitanju ostanka Mbapea. Ukoliko mladi Francuz ode, nema sumnje da će Ronaldo želeti zvezdu poput Ronalda u Parizu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke