Ronaldo podsetio svet koliko je dobar, ovo su dve ponude koje ima?

Autor: Boris Jovanović
sreda 16.06.2021.
08:39
Izvor: Sportske.net

O Kristijanu opet priča ceo svet...

EPA-EFE/HUGO DELGADO
EPA-EFE/HUGO DELGADO

Povezane vesti

Postigao je dva gola u finišu, jedan iz penala, ali svejedno, Portugal je započeo trijumfom i mada Kristijano nije blistao tokom meča, ponovo je pobednik. Ne samo to, srušio je rekord Mišela Platinija, ovo je njegovo peto prvenstvo, dao je 10 golova u završnicama. Doduše, Platini je igrao samo jednom kada je doneo Francuskoj titulu, ai svejedno, i Ronaldo ima krunu iz 2016. 

I dalje se spekuliše oko odlaska iz Juventusa. Jučerašnje utakmice su pokazale dve stvari, da on još uvek može da igra na visokom nivou, ali i da je Juventus u pravu kada silno priželjkuje Pogbu kao pojačanje leta.

I sada je sve na Ronaldu.

Navodno, dva kluba su razgovarala sa Mendešom, prvi je PSŽ koji je gotovo sigurna destinacija ako ode Mbape. Ali i u suprotnom, spremni su da ponude Kristijanu novac koji ima u Juventusu i eventualno ga zamene za Ikardija i novac. Leonardo želi da otkupi Keana, ali je dovođenje Ronalda povezano sa promocijom Mundijala u Kataru i jasno je zbog čega je u Dohi dat signal da se krene u pregovore.

Što se Mančester Junajteda tiče, Glejzeri bi da serijom poteza u prelaznom roku kupe poverenje navijača koji će se vratiti na tribine. Povratak Ronalda bio bi čista nostalgija, ali bi mu plata bila manja, 20 miliona po sezoni, što bi bilo kompenzovano ugovorom na dve godine.

No, Portugalac je bliži Parizu, on sam je rekao da ne razmišlja o prelaznom roku, da je EP mnogo važnije, a koliko je uticajan neka posvedoči sledeća činjenica. Naime, sklonio je flašice Koka-Kole na konferenciji za medije i poručio planeti da pije vodu, pa su akcije jedne od najvećih svetskih kompanija pale na berzi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke