Ronaldo prihvatio Perezove uslove!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 09.07.2018.
21:30
Izvor: Sportske.net

Mendeš doneo ponudu, izgleda da je Kristijano popustio...

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Uzbuđenje u Italiji je dostiglo vrhunac.

Večeras mediji pišu da će sve biti rešeno u narednih 48 sati. Naime, Mendeš je predstavio ponudu 100 miliona evra koliko je bio i dogovor sa Perezom koji zateže, traži 130, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Naime, njemu je važnije nešto drugo.

Da Ronaldo ćuti, odnosno da predstavi odluku da ode kao svoju i da ne pominje sukobe i ono što je dovelo do toga da ode iz Reala.

Portugalac ne želi da pravi konferenciju za medije u Madridu, kako sada stvari stoje oglasiće se saopštenjem, izraziti zahvalnost klubu, navijačima, verovatno i Perezu, a želju da ode objasniće potrebom za novim izazovom.

U Juventusu su mirni, veruju da je posao završen, dobili su Ronaldovu reč i to im je dovoljno.

Na kraju krajeva odbio je nepristojnu ponudu Kineza, i dalje je u Grčkoj, Juventus je spreman da otputuje po njega, kao i da ga predstavi navijačima. Sutra će navodno Perez saopštiti na bordu direktora da Ronaldo želi da ide, ali i reći svoju odluku. Ona nije konačna, ali čini se da samo kupuje vreme kako bi privoleo neku zvezdu da stigne u Madrid i time amortizovao tektonski potres koji će izazvati odlazak najboljeg na svetu.

Postoje naravno i mišljenja da će Real dobro postupiti, da Ronaldo više gubi nego klub, da će se osloboditi tereta, finansijskog i svakog drugog i da je Portugalac praktično na kraju karijere.

Valdano koji je bio direktor kluba kaže da Ronaldo mnogo rizikuje odlaskom, da se nada da će se predomisliti, a neki veruju da je to početak novog Reala i da bi odlazak Ronalda i Benzeme u stvari predstavljao sjajan rasplet za "Los Blankose".

Real ne treba ni da traži zamenu za Ronalda kada je pozicija u timu u pitanju, tu je Asensio koji će dobiti prostor, a sigurno da će biti mesta za još par španskih igrača što je Lopetegijeva želja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
karma
Tuesday, 10.07.2018
16:39

Al napada minus mafija,hahahaha

avatar
Logika i argumenti
Monday, 09.07.2018
22:38

E moj CR patis od toga da gledaju u tebe kao u Mesija ili Inijestu...Inijesta dobi oprastaj kao najveci ljudski heroji a tebe ce da spakuju po mraku u tudjinu...jesi ti fantastican i vanserijski igrac ali nisi igrac koji ti mislis da jesi e u tome je razlika...

avatar
Devil born 1878
Monday, 09.07.2018
23:22

Jos jednom, promeni ime, nit logike nit argumenata, prosli put si napisao da si dao argumente, pa to si verovatno samo ti sam sebi argumente jer ovo sto pises nisu argumenti vec tvoje subjektivno misljenje

avatar
GoHardCAMPEONES
Tuesday, 10.07.2018
14:21

Sta ocekujes od Simketa.

avatar
Boixos_Nois
Monday, 09.07.2018
22:25

Kakve veze ima i da su dobili Ronaldovu reč... Pa godinama unazad je govorio da će se vratiti u Junajted pa... Jel treba da vadim izjave? xD Evo jedne iz 2013 godine kada je Real trebao igrati u LŠ protiv Uniteda...

Cristiano Ronaldo još je jednom izjavio da bi se volio jednog dana vratiti u Manchester United, što potvrđuje Portugalčevu nostalgiju, koja je sve izraženija u posljednje vrijeme. - Volim Manchester United, svi to znaju. Tamo imam mnogo dobrih prijatelja, navijači su sjajni i nadam se da ću se jednoga dana moći vratiti u taj klub - rekao je Ronaldo. No prvo ima "posla" u Realu, rekao je i da želi srušiti sve svoje osobne i klupske rekorde. - Želim zabiti više u ligi i Ligi prvaka nego prošle godine, želim sve trofeje (bez jednog su već ostali, op.a.), a posebno obraniti titulu u Ligi prvaka jer to još nitko nije uspio - kazao je Ronaldo. Ukoliko bi sve to ispunio, vjerojatno bi se mogao mirne duše vratiti u United i tamo završiti najvitalniji dio karijere.

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 10.07.2018
01:09

Druze nije rekao da ce da se vrati sigurno vec je rekao da bi voleo jednog dana da se vrati. Ne mora da se vrati, u Engleskoj se dokazao, u najboljih 11 je u istoriji Junajteda po misljenjima mnogih velikih igraca tog kluba. Ne fali mu nista ni u Juve da predje, verovatno je zasicen i razumem ga. Sve mu najbolje zelim i da pokida i u Italiji kao i u prethodne dve zemlje.

avatar
Boixos_Nois
Tuesday, 10.07.2018
14:08

Stvar je u tome da bi se i vratio tamo ali sada ne smije jer Junajted nije više jak kao nekad. Naravno da mu je to pametna odluka jer što bi išao u Junajted ako će doći prije do titule i zlatne lopte sa Juventusom, Bajernom, PSGom nego sa njima... Ali ja samo govorim da on nije čovjek od riječi...

avatar
Brainless
Monday, 09.07.2018
21:57

Kako su arogantni u Realu bukvalno su smeće...i Ronaldo je arogantan al ovi su vrh

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 09.07.2018
22:46

Dobrodosao u svet biznisa!

avatar
GoHardCAMPEONES
Monday, 09.07.2018
23:15

Zbog cega? Trebaju se sagnuti i dati mu 50 miliona? Niko nije veci od kluba druze moj, moze Ronaldo 200 golova dati ali 40 godisnje ne zasluzuje.

avatar
-SCG-CG
Monday, 09.07.2018
21:55

Napadac mora da stigne, i bilo bi bomba da Azar dodje sto je dosta tesko izvodljivo ali ne i nemoguce

avatar
3x3
Monday, 09.07.2018
21:44

Asensio jeste talentovan, ali nije ni blizu Ronalda. Sebaljosu ce mozda dati sansu, ali on trenutno nema kvalitet da igra standardno u Realu. Neka manja rotacija da, ali da bude standardan nema kvalitet. Ako se ne dovede neka zamena za Ronalda, Real ce biti u problemu jer je Asensio jos uvek zelen da preuzme tu ulogu.

avatar
GoHardCAMPEONES
Monday, 09.07.2018
23:16

Zbog cega? Asensio je uvek bolje igrao kada Ronaldo nije bio na terenu, a Azar vec 3. put ponavlja da sanja dres Reala tako da je on izvesna zamena za njega.