Ronaldo rešenje za napadačke muke, Juventus spremio "plan" B, ko će bii zamena za Kristijana?

Autor: Boris Jovanović
utorak 24.08.2021.
07:47
Izvor: Sportske.net

Šta treba očekivati u narednih šest dana?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

I dalje nema odluke oko Kristijana Ronalda, priča se da nije na meniju odlazak u PSŽ kako se obično priča, več da Portugalac cilja Siti. On bi na marketinškom planu bio odgovor Emiraćana Kataru odnosno dovođenju Mesija u Pariz, a može da igra u napadu.

Ipak nema ponude, mada Juventus nije voljan da pusti Ronalda poslednjeg dana prelaznog roka, tačnije pre nego što nađe zamenu, što je i osnovni kamen spoticanja između igrača i kluba.

Inače, danas italijanski mediji piši da Juve ima plan kako da zameni Kristijana, i da je Ikardi ispao iz igre, tim pre što se povredio.

Prva meta bi bio, jasno, Gabrijel Žesus iz Mančester Sitija, mada bi morali da doplate za Brazilca koji je mnogo mlađi od Ronalda.

Druga i realnija je Marsijal iz Mančester Junajteda, Juventus bi uzeo Francuza na pozajmicu sa obaveznim otkupom, to bi pomoglo da se "Đavoli" reše igrače koji nikada nije opravdao očekivanja, a u Italiji pišu da bi Marsijal želeo da ode, jer oporavkom Kavanija će imati mnogo manju minutažu.

Juve nema nekih drugih planova ovog leta, stigao je Lokateli, eventualno će prodati MekKenija ako Aston Vila zaista isplati oko 30 miliona evra za momka iz Teksasa, a odbili su ponudu Bajerna za Danila.

Klub je počeo razočaravajućim remijem u Udinama, ispustili su dva gola razlike, a Alegri smatra da će ovo biti dobra pouka za njegove fudbalere koji imaju problem u glavi, ne sa kvalitetom...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke