Ronaldo u Bajernu i kako je krenula najsmešnija spekulacija ikad

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 22.05.2023.
23:50
Izvor: Sportske.net

Da, deluje Ronaldo isfrustrirano...

EPA-EFE/STR
EPA-EFE/STR

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo deluje ponekad frustrirano u ekipi Al Nasra u Saudijskoj Arabiji. 

Jasno, dovoljno je da krenu spekulacije, a najnovija dolazi preko nemačkih medija, odnosno od izjave jednog biznismena po imenu Markus Šon. 

Ovaj, očigledno je, navijač Bajerna je milioner i istakao je da bi voleo da finansira prelazak Ronalda u minhenski klub preko svoje kompanije.

"Zamislivo je da platimo naknadu za transfer ili pozajmicu i platu", rekao je on, a pored toga je istakao i da zna način kako bi finansijski rizik bio limitiran i to preko prodaje dresova i drugih marketinških aktivnosti. 

Sasvim dovoljno da se napravi spekulacija od koje, naravno, neće biti ništa, a zanimljivo je i kako su pojedini veliki svetski mediji objavili ovakvu priču uz najbitniju rečenicu da "uprava Bajerna treba da donese odluku".

Znamo, deluje smešno, posebno jer je i Oliver Kan rekao da Bajern neće dovoditi Ronalda još zimus kada je odlazio iz Mančester junajteda, a sada kada igra ligu koja je nekoliko puta slabija od engleske Premijer lige, jasno je da je i njegova forma upitna i da nije više to onaj Ronaldo na kog smo navikli. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke