"Rosoneri" u finansijskim problemima, ali nisu odustali od skupocenog pojačanja!

Autor: Nikola Miloradović
petak 18.10.2019.
16:14
Izvor: Sportske.net

Milan je doveo hrpu igrača tokom leta, rezultati su za sada veoma loši.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Smenili su "Rosoneri" Marka Đampaola nakon samo sedam kola u Seriji A, na njegovo mesto postavljen je Stefano Pioli.

Letos su doveli brojna pojačajna, nekolicinu bivši trener nije ni koristio, videćemo šta planira Pioli.

Nedavno su na površinu isplivali podaci o finansijskom stanju kluba, u velikom su minusu, postoji bojazan da će morati da prodaju ključne igrače kako bi zaradili novac.

Ipak, prema informacijama sa Apenina, pored svih tih poteškoća, u klubu i dalje ne odustaju od napadača madridskog Atletika Anhela Koree.

Želeli su ga tokom leta, ali nisu uspeli da sakupe novac za njegovo angažovanje, Atletiko je tražio oko 50 miliona evra.

Na kraju je doveden Ante Rebić na dvogodišnju pozajmicu, pa se činilo da će se Milan zadovoljiti jeftinijim pojačanjem, ali oni još uvek žele Argentinca u svojim redovima.

Spremni su da prodaju i Susa kako bi sakupili potreban novac za angažovanje napadača "Jorgandžija", dok bi klub mogli da napuste i Frank Kesi i Hakan Čalhanoglu, dok italijanski mediji smatraju da će klub ipak zadržati Donarumu i Romanjolija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Sunday, 20.10.2019
04:28

Ove ni kakav Seik nebi izvukao iz krize

avatar
REVØLT
Friday, 18.10.2019
21:54

Elliott have confirmed they have no absolute intention to sell Milan even after receiving the green light for the construction of the new stadium [
@Gazzetta_it
]

avatar
REVØLT
Friday, 18.10.2019
17:22

Pjontek, Suso, Kastiljeho levo krilo, Calhanoglu magija, Borini boks-tu-boksini, Biglia, Rodrigez, Musakio, Konti, A. Donaruma. Samo im jos stoper fali:-D

avatar
REVØLT
Friday, 18.10.2019
17:18

*cetvrti-peti (vise peti nego cetvrti)

avatar
REVØLT
Friday, 18.10.2019
17:13

Ovako, treba dovesti desnog beka, najmanje jednog veznog i jednog iskusnog i dokazanog centarfora (moze mandzukac hehe, nije bilo razloga i opravdanja da ne dodje vec i letos, a mi smo se zajebavali sa demiralom i koreom 1 i 2), a obavezno da odu: Pjontek, Suso, Kastiljeho, Calhanoglu, Biglia, Rodrigez, Musakio, Konti (mislim da je Kalabria koliko-toliko OK za klupu) i A. Donaruma jer tu treci golman moze da bude i Soncin, a na kraju sezone bih i Borinija jer decko nema sta da trazi u Milanu; Donaruma (Reina)- Orije/Menije (Kalabria), Kaldara (Duarte- ako jos ne moze MK, neka ili dovedu (jos) jednog i tu ili neka ostane Musavi Musaka), Romanjoli (Gabia), Ernandez (Abanda)- Kesi (Krunic), Benaser (Bresanini), ? (?)- Paketa (Bonaventura)- Mandzukic, Leao/Rebic. Cetvrti napadac KM, a moze i neko drugi (uzmite u obzir da Rebic (jos uvek) nije otkupljen i nije zvanicno nas igrac i clan) ako to zaista bude 4-3-1-2 mada cisto sumnjam jer ovaj voli sa krilima...

avatar
rossonero_t
Friday, 18.10.2019
16:53

U januaru mora vezni da se dovede, to govorim jos letos ali ajde nek bude da ja ne znam nista a ljudi u upravi su strucni (do mojega) pa znaju bolje. Znaci kreativni vezni pod hitno.

avatar
Mani2
Friday, 18.10.2019
18:44

Kakav vezni, pojma ti nemas.Potrebno je leva polutka

avatar
REVØLT
Friday, 18.10.2019
16:34

Nikola, ako vec tvoje kolege nisu dovoljno dobro upoznate sa situacijom u Milanu, ne moras bas i ti da pises ovakve tekstove jer retko kada posle priznate da ste pogresili kao portal. Hrpa igraca, a doveli smo sestoricu? Sources inside Milan reassure the club have no intention to sell players in January as it would be incoherent with the team's seasonal goals and the big investments done by the ownership (€265M last year and €80M already in this fiscal year) [@AntoVitiello]