"Rosoneri" vagaju - Ko može da zameni Leaa?

Autor: Stefan Matić
sreda 25.01.2023.
21:40
Izvor: Sportske.net

Sve je izvesnije da će Portugalac otići.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Piolijev Milan je sinoć razmontiran od strane Lacija na "Olimpiku" sa 4:0. 

Branilac titule je loš posle povratka sa pauze, "rosoneri" su u seriji od tri utakmice bez pobede tako da je trka za Skudetom maltene i rešena posle tačno polovine sezone.

Napoliju ostaje da se trka sa sobom, Spaletijev tim ima prednost od 12 bodova u odnosu na drugoplasirani Milan. Naravno, Pioli sada mora da se fokusira da obezbedi top četiri a bliže se i dueli sa Totenhemo u okviru osmine finala Lige šampiona. 

Preneli smo juče kako ponajbolji igrač italijanskog tima na radaru Sitija, imaće Maldini i ekipa velike probleme u pokušaju da zadrže Rafaela Leaa u svom timu. Portugalca traži gotovo svaki velikan, Milan jeste velikan, ali ne u finansijskom smislu. Ugovor krilnog fudbalera ističe za godinu i po dana. Ova zima i naredno leto su poslednje prilike da se dobrano naplati ako do produžetka saradnje ne dođe. 

Italijani već pišu kako Milan sprema i zamene. Mete su Njukaslov Sen-Maksiman i Romin Zaniolo. 

Miljenik "svraka" kuburi sa minutažom u ove sezone odličnom Njukaslu, dok je Zaniolo navodno rešio da napusti Romu. Mladog Italijana prati Totenhem, ali pitanje da li će Konte hteti da ga dovede posle transfera Danžume. Milan ima ozbiljne odluke pred sobom, ali jasno da fokus mora ostati na terenu. Trka za top četiri nije ni bliza kraju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke