Runi dovodi Junajtedove "odbačene"?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 14.07.2022.
16:52
Izvor: Sportske.net

Sa jednim je imao prilike i da zaigra, sa drugim ipak ne.

. EPA-EFE/Aleksandra Szmigiel
. EPA-EFE/Aleksandra Szmigiel

Povezane vesti

Vejn Runi se vratio u SAD. 

Najbolji strelac reprezentacije Engleske je početkom nedelje preuzeo Di-Si Junajted, u klubu iz Vašingtona je proveo i sezonu i po kao igrač tako da mu je poznato okruženje. 

Klub iz prestonice se nalazi na poslednjem mestu u Istočnoj konferenciji te je jasno da klubu trebaju pojačanja. A engleski mediji pišu kako bi Runi želeo Džesija Lingarda i Ravela Morisona. 

Džesi napušta Junajted posle maltene 15 godina, jasno da se više očekivalo od njega. Lingard uživa interesovanje i drugih MLS klubova, ali i PL poput Vest Hema i Evertona. Setimo se da je imao odličnu polusezonu sa "čekićarima". Runi i Lingard su čak i igrali zajedno na 33 utakmice. 

Sa Ravelom pak Runi nije imao tu priliku. 

Morison je smatran jednim od najtalentovanijih igrača Junajteda, makar nas je ser Aleks Ferguson uveravao u to. Lingard, Morison i Pogba su činili gro tima koji je osvojio FA kup za mlade igrače pre 11 godina. 

Morisonu je pak falila "glava". Ukoliko se preseli u Vašington to bi mu bio trinaesti klub u karijeri, a ima svega 29 godina. Oba Engleza su slobodni igrači na tržištu, videćemo da li ponovo mogu zaigrati u istom timu - ovog puta "preko bare". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke