Sa Nejmarom se perfektno razume - Liverpul sprema smenu generacija u napadu!

Autor: Nemanja Janošev
petak 15.10.2021.
08:52
Izvor: Sportske.net

Ovo bi bio vrhunski potez Liverpula!

EPA-EFE/FERNANDO BIZERRA
EPA-EFE/FERNANDO BIZERRA

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpul zainteresovan je za brazilskog krilnog igrača Lidsa i brazilske reprezentacije Rafinju.

Sjajni napadač igra u životnoj formi, što je potvrdio prošle noći u dresu Brazila kada je sa Nejmarom deklasirao Urugvaj sa 4:1. Odlično su se razumeli i sarađivali, zajedno postigli tri gola i "kariokama" obezbedile mirne kvalifikacije u KONKAKAF zoni.

Njihov zemljak Fabinjo, koji je jedan od najvažnijih šrafova Liverpula nedavno je hvalio Rafinju i otkrio je da je bilo razgovora sa Lidsom u vezi potencijalnog transfera.

"Otkako je stigao u Premijer ligu igra zaista dobro za Lids. Letos je bilo nekih razgovora oko prelaska u Liverpul, čak sam i očekivao da pređe, ali je ipak ostao u Lidsu. Danas je njihov najbolji igrač", rekao je Fabinjo.

Priču je malo začinio i njegov agent Deko istakavši da ga Liverpul veoma ceni, ali da su tu i druge ekipe.

"On je veoma važan igrač za Lids. Postoje određeni klubovi kojima se dopada, a Liverpul je jedan od njih. Bilo je određenih pokušaja, ali ništa zvanično. Lids je želeo da ga zadrži još barem još jednu sezonu", naveo je Deko.

Kako rekosmo, Rafinja je postigao dva pogotka protiv Urugvaja. Ima odličnu anticipaciju i osećaj za prostor, a odlikuju ga i sjajna brzina, kao i tehnika. Četiri puta je učestvovao u postizanju golova za Brazil na tri utakmice u nacionalnom dresu.

Liverpul je svestan činjenice da Sadio Mane i Mohamed Salah neće večno trajati i Rafinja je jedan od projekata za budućnost.

Golove možete pogledati ovde - PRVI i DRUGI.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke