Sad je blizu, Junajted pred novim pojačanjem, Inter dovodi trojicu golmana?!

Autor: Boris Jovanović
petak 07.07.2023.
08:23
Izvor: Sportske.net

Golmanska vrteška!

Povezane vesti

Izgleda da su se stvari ubrzale, Junajted je blizu novog golmana. Naime, Andre Onana bi mogao u narednih nekoliko dana da pojača "Đavole" nakon što je druga ponuda otišla u Inter. Ona je jača od prve za oko sedam miliona evra, pa bi nigerijski golman mogao da košta oko 50 miliona, to je suma koju su Italijani tražili.

Da su stvari blizu razrešenja, govori i informacija da je navodno ponuda De Hei povučena, jer mu Ten Hag ne veruje i želi Afrikanca, svog bivšeg golmana iz Ajaksa. Uz Onanu, u klub će stići izgleda i Japanac Zion Suzuki koga dugo prate i koji brani za Uravu. On ima samo 20 godina i praktično je drugi golman Redsa, iza veterana i bivšeg reprezentatica Šušakua Nišikave.

Što se Intera tiče, oni aktivno traže zamenu za Onanu, najbliži klupi je Zomer koji je branio za Bajern posle Nojerove povrede. Iskusni Švajcarac je prva meta, pominje se i golman Šahtjora Anatolij Trubin, za koga je Darijo Srna, legenda "Rudara", a sada sportski direktor, tražio oko 15 miliona evra. Handanović če izgleda otići, a i treći golman Kordaz će napustiti Inter, Brozović, najbolji prijatelj, ga je poveo sa sobom u Saudi Arabiju.

Treći golman bi mogao da bude naš Stanković, Dekijev sin je bio na pozajmici u Folendamu, a ima još opcija poput Rafaelea Di Gennaro koji je prošlu sezonu proveo u Seriji C. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke