Sad nema stajanja, posle Žirua, ovo je lista pojačanja Milana!

Autor: Boris Jovanović
petak 09.07.2021.
09:11
Izvor: Sportske.net

Juče rešena tri pitanja, ovo su dalji planovi Paola Maldinija...

Povezane vesti

Napadač je stigao i to onaj koji je bio prva meta. Iskusni Olivije Žiru će potpisati dvogodišnji ugovor sa "Rosonerima", suma je 3.5 miliona po sezoni, Čelsiju će biti plaćen milion, plus jedan ako Francuz bude aktivirao bonuse.

Juče je otkupljen i Sandro Tonali od Breše, nije dobio pravu šansu prošle godine u Milanu, ove hoće, iskusniji je za godinu dana, a otišao je Čalhanoglu. Ali, Maldini se ne pouzdaje u Tonalijevu mladost, već smo rekli da je plan da se dovede nekoliko starijih igrača sa iskustvom u Ligi šampiona.

I dalje pregovaraju oko Brahima Dijaza, ali taj posao je praktično završen, fudbaler Reala će ostati na pozajmici.

Iz Reala je najveća želja Isko, i tu je čini se, veći problem igrač, nego sam klub. Madriđani su spremni da ga puste za dvadesetak miliona evra, ali on ima veliku platu, plus, radije bi ostao u Španiji.

Zbog toga su se okrenuli Bakajoku koji je drugačiji tip igrača, ali je već bio u Milanu i svim silama želi da se vrati u ovaj klub. Navodno je poslao SMS Maldiniju u kome ga je molio da učini sve kako bi postigao dogovor sa Čelsijem.

Francuz koji je zablistao u Monaku, nije dobio šansu među "Plavcima", pa je osim Milana, bio ponovo u kneževini, a onda u Napulju prošle sezone. Nije loše igrao za Napoli, ali Spaleti ima neke druge planove, Bakajoko bi još jednom u Milan kako bi činio tandem sa Frankom Kesijem na sredini. 

Već je otkupljen Tomori od Čelsija, doveden je Manjan golman Lila umesto Donarume, potreban je još jedan desni bek, priča se o Odriozoli, ali i nekim domaćim rešenjima.

Bilo kako bilo pripreme su počele u "Milanelu", bez reprezentativaca, sa okrnjenim timom, ali su u prvom planu pojačanja...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke