Sad postaje već otužno. Vlahović bio pred izbacivanjem iz kuće?!

Autor: Boris Jovanović
petak 22.10.2021.
09:20
Izvor: Sportske.net

Vesti se ređaju munjevitom brzinom...

 EPA-EFE/GABRIELE MENIS
EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Povezane vesti

Šta se sve neće desiti Vlahoviću posle objave da neće produžiti ugovor sa Fiorentinom. Tu vest je saopštio pre par nedelja predsednik Komiso koji je Vlahovića nazivao sinom i otvorio Pandorinu kutiju.

Posle loše predstave čitavog tima i poraza u Veneciji, jasno da je Vlahović koji se utopio u sivilo tima bio glavni krivac.

Deo od 800 navijači koji su putovali da bodre tim u Veneciju ga je izviždao, čule su se psovke i uvrede, poruke da ide u Juventus. Naime, većina veruje da se dogovorio sa klubom koji Toskanci najviše mrze.

Protiv Kaljarija u nedelju "Franki" će biti na 75% kapaciteta, strah je da će deo navijača vređati Vlahovića od prvog trenutka, a sada se priča i o tome da klub pregovara sa onim najvatrenijima da se uzdrže od prozivki. Jasno, najbolji odgovor bi bio gol Srbina, ali to nikako ne možete sa sigurnošću da očekujete.

Ono što je glavna vest u Italiji je da Vlahović umalo nije isteran iz kuće. On naime najam plaća 5500 evra mesečno, navodno kasnio je sa plaćanjem i rente i ostalih računa i ljudi koji održavaju vilu, pa je bio pred izbacivanjem. U poslednji čas kada je suočen sa namerom vlasnika da potraži drugog stanara Srbin je izmirio dugovanja. Ova vest se verovatno ciljano pojavila u toskanskim medijima u trenutku kada je Vlahović u žiži, ali na takve stvari će u Italiji morati da se navikne.

Jasno, ako bude dao gol Sardima, sve to će biti arhivirano...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke