Sada bi i PSŽ da "pazari" u Leverkuzenu, ali ne Virca!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 27.12.2021.
17:05
Izvor: Sportske.net

Iako je mlađani igrač Levera na radaru mnogobrojnih, ovog puta nije on u centru pažnje.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Fudbalski klub Pari Sen Žermen navodno je zainteresovan za golgetera Bajer Leverkuzena Patrika Šika.

Nastavljaju "farmaceuti" da proizvode medikamente za velike zverke. Doduše, nisu proizveli Patrika Šika, ali su ga definitivno oživeli. Čeh je prvobitno eksplodirao na Evropskom prvenstvu, na kojem je definitivno ostao upamćen po golu sa polovine terena protiv Škotske, da bi u istom ritmu nastavio i u Bundesligi.

On tako spada u grupu atraktivnih igrača koje Bajer iz Leverkuzena poseduje u svom timu. Definitivno je u prvom redu Florijan Virc, ali pred njim su tek godine dokazivanja, a pokraj njih dvojice stoje Musa Dijabi, Paulinjo, Erik Tapsoba... Međutim, Šik je trenutno u prvom planu kao drugi najbolji strelac elitnog ranga nemačkog takmičenja, odmah iza Roberta Levandovskog.

Navodno, pojavilo se interesovanje Pari Sen Žermena, a pri poseti domovini, bivši igrač Sampdorije, Rome i Lajpciga je bio na meti medija, konkretno "Isporta", za koji je dao opširan intervju i dotakao se pariskog kluba.

"Trenutno smo moja porodica i ja zadovoljni u Nemačkoj, a-ha-ha. Mogu da zamislim kako završavam karijeru u Bundesligi, gde mi trenutno dobro ide. U ovom trenutku ne idem nigde. Definitivno, niko me ne primorava da moram da odem, ali videćemo šta će doneti naredni meseci", rekao je Šik.

Na kraju sezone, Sajmon Rolfs preuzima ulogu sportskog direktora od čuvenog Rudija Felera i kao jedan od prvih zadataka nameće mu se budućnost nezaustavljivog Šika koji na 18 utakmica u ovoj sezoni kraj svog imena ima 16 pogodaka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke