Sada je jasno, Barsa sve bacila na jednu kartu u prelaznom roku!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 01.08.2024.
07:56
Izvor: Sportske.net

Više nema dileme, samo jedno pojačanje!

EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Povezane vesti

Izgleda da od Nika Vilijamsa nema ništa, prema informacijama španskih medija on je definitivno prelomio i ostaće još sezonu u Baskiji na nagovor brata Injakija i porodice.

Zbog toga se Barselona okrenula Daniju Olmu.

Špancu je istekla klauzula od 60 miliona, Nemci traže sada 65, a prvu ponudu Barse su ocenili kao potcenjivačku. Ona je bila oko 40 miliona evra i to u godišnjim ratama.

Sada je već situacija drugačija, Olmo koji je ponikao u La Masiji, ali ne želeći da čeka šansu otišao u Dinamo Zagreb je postao prva meta Katalonaca. Iza njega je sjajan šampionat Evrope koji je pobudio interesovanje najvećih evropskih klubova.

Barselona je navodno pojačala ponudu na 50 miliona, ugradila i vrlo realne bonuse od još desetak kako bi slomila otpor "Bikova". Navodno, Red Bul ne želi da proda igrača Bajernu, raspoloženiji su da ga puste u Barselonu ili PL, mada sa ostrva nije stigla ponuda Mančester Sitija.

Olmo želi u Barsu i pre par godina njegov povratak u Kataloniju je bio na meniju, ali je Blaugrana bila u velikim finansijskim problemima. 

Klub do sada nije kupovao, otišli su igrači koji su bili na pozajmicama poput Portugalaca Kansela i Žoao Feliksa, ugovor je istekao Markosu Alonsu i Serhiju Robertu, Dest je pušten bez obeštećenja. Igrači koji su bili na pozajmicama kao što su Garsija, Lengle, Meksikanac Arauho, ponovo povređeni Ansu Fati, će teško dobiti šansu. 

Barselona je u Americi, dobili su Siti na penale, za vikend ih čeka "El Klasiko" u Džerziju, do kraja američke turneje, u Baltimoru će rival biti Milan.

Generalnu probu za start šampionata, gostovanje Valensiji 17. avgusta će Katalonci imati na "Gamper trofeju" protiv francuskog Monaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke