Sadik promenio smer, zamena za španski transfer leta? Partizan drži palčeve!

Autor: Boris Jovanović
petak 26.08.2022.
09:57
Izvor: Sportske.net

Na kraju Baskija?

Manuel Lorenzo
Manuel Lorenzo

Povezane vesti

Gde će završiti Umar Sadik?

Pominjan je Viljareal, ali izgleda da je došlo do preokreta.

Naime, Sosijedad koji je srušio rekord prodajom Isaka Njukaslu, želi nekadašnjeg napadača Almerije.

Baski su baš zagrizli, mnogi smatraju da je Nigerijac bolje rešenje od Muse Dembelea iz Liona koji se nije proslavio prošle godine na pozajmici u Atletiku gde je odigrao svega pet mečeva.

Almerija ne spušta cenu, oko 25 miliona, plus bonusi su ono što su tražili od "Žute Podmornice", toliko treba da plati i Sosijedad koji nema mnogo rešenja. Naime, posle odlaska Šveđanina "Los Txuri-Urdin", odnosno belo-plavi nemaju rešenja u napadu.

Trener Imanol je ostao sa povređenim Fernandezom i neiskusnim Barenečeom.

Mora se brzo delovati, pominje se i Raul de Tomas, ali je Espanjol odbio da pregovara, dok je Sorlot koji je bio na pozajmici prošle godine iz Lajpciga dao samo četiri gola. Nije se, uzgred rečeno proslavio ni Isak koji je imao prilično slabu sezonu, pa ne čudi odluka kluba da uzmu ogroman novac za talentovanog fudbalera. 

Sadik je za par sezona u Almeriji od dolaska iz Partizana blistao u Segundi, a već je postigao debitantski gol u Primeri. 

Partizan bi imao 10% od transfera, dakle između 2.5 i 3 miliona, do sada su inkasirali od nekadašnjeg igrača Rome devet miliona, sa obeštećenjem i bonusima vezanim za golove, mečeve i promociju Almerije u viši rang. 

Almerija koja je posle tesnog poraza od Reala osvojila bod u Elćeu, dočekuje na "Mediteranskom Stadionu" Sevilju, Andalužani su loše startovali, svim silama žele pobedu. Naša procena je da ćemo videti gol na obe strane, AdmiralBet plaća 1.94. a da će Sadik dati gol na utakmici kvota je 3.16.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke