Sadik želi da naplati sjajnu sezonu transferom u elitni klub!

Autor: Nemanja Janošev
petak 11.06.2021.
08:36
Izvor: Sportske.net

Imao je izvandrednu sezonu, gde će biti sledeća?

Povezane vesti

Nigerijski napadač Umar Sadik izmamio je interesovanja brojnih ekipa za svoje usluge nakon odlične sezone u dresu Almerije.

Skautiranje, te samo obavljanje posla prilikom dovođenja Umara Sadika iz Partizana se višestruko isplatilo Almeriji. Jasno je da će zaraditi barem četiri do pet puta više možda već ovog leta s obzirom na to da se nekoliko timova raspitivalo za visokog Nigerijca.

I sam Sadik, nakon neuspeha kluba da izbori učešće u La ligi želi da naplati svoje odlične predstave. Brzo se privikao na zahtevniju ligu, smestio 20 golova na 40 utakmica u dresu Almerije ove sezone i veoma brzo stekao pažnju nekoliko timova.

Najčešće se njegovo ime provlači uz Seviljino, a spominju se i klubovi iz Engleske i Italije koji pomno prate razvoj situacije kod bivšeg napadača Partizana.

Almerija ne bi imala ništa protiv da sačuva Sadika i u narednoj sezoni u kojoj će pokušati da izbore plasman u najviši rang španskog fudbala, dok sam igrač ne odbacuje mogućnost odlaska.

"Što se tiče mog prelaska u drugi klub, ne želim da razgovaram o tome. Želim da ostanem smiren i uživam u pauzi dok moj menadžer brine o tome", istakao je Sadik.

Napadač iz Nigerije je tokom svoje mlade karijere, budući da ima 24 godine, nastupao u brojnim ekipama iz jakih evropskih liga. Sve je krenulo od Specije, a potom je dugo bio u Romi, barem kao punopravni član kluba, s obzirom na to da je bio na brojnim pozajmicama od Torina, pa do Rendžersa, NAK Brede, Peruđe, sve do Partizana koji ga je ubrzo otkupio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke