Salah saterao Liverpul u ćošak, šta sada?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 16.01.2022.
08:27
Izvor: Sportske.net

Egipćanin ne odustaje.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Novi ugovor Mohameda Salaha ponovo je jedna od tema u engleskim medijima.

Salah želi da ostane u Liverpulu, ali i dalje insistira da bude plaćen onoliko koliko zaslužuje.

Engleski mediji sada pišu o poređenju sa Kristijanom Ronaldom i Kevinom De Brujneom, najplaćenijim igračima u Premijer ligi.

Salahovi agenti imaju jasan stav - ako Kristijano Ronaldo u 36. godini zarađuje 500.000 funti nedeljno, De Brujne 400.000, onda i Egipćanin mora da bude cenjen na istom nivou.

Salahov zahtev je plata od 400.000 funti, u prevodu, koštao bi Liverpul preko 80 miliona funti, ako potpiše novi višegodišnji ugovor.

Time bi se platna hijerarhija na "Enfildu" znatno poljuljala, jer nije tajna da uprava kluba nije preplaćivala svoje igrače, da postoji jasan limit i sada zbog Salaha (ne) žele da ga pomeraju.

Salahu se ne žuri, on je svestan da bi u nekom drugom klubu mogao da dobije novac koji želi, ali njegov prioritet i dalje je ostanak. 

Problem je u tome što za sada nije strana ne popušta, ali kako vreme odmiče, tako će Liverpul više biti u problemu. 

Složićete se da će Salah pronaći pravi klub, dovoljno veliki, dok teško da Liverpul može da pronađe adekvatnu zamenu za njega.

Liverpul rizikuje da ga ne leto proda na "popustu", jer će ući u poslednju godinu ugovora, mada, verujemo da će se situacija rešiti pre toga. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke