Salernitana baš zagrizla - dvojica TOP napadača u igri!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 19.01.2022.
17:14
Izvor: Sportske.net

Sabatini zasukao rukave.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Nakon što je u poslednji čas izbegla izbacivanje iz Serije A i dobila novog vlasnika, Salernitana hoće što bolje da iskoristi januarski prelazni rok, a u fokusu će biti ofanzivni deo tima.

Čelnici kluba koji se grčevito bori za opstanak namerni su da dovedu iskusnog napadača Dijega Koštu, koji je napustio Atletiko Mineiro, želeći da ga upare sa vremešnim Frankom Riberijem.

Prema pisanju italijanskih medija, sportski direktor Salernitane Valter Sabatini je već stupio u kontakt sa iskusnim španskim napadačem brazilskog porekla.

Košta je bez kluba od 16. januara kada je napustio Brazil nakon 19 utakmica na kojima je postigao pet golova i zabeležio jednu asistenciju.

Osim Košte, Sabatini je zainteresovan da u Salernitanu dovede i nekadašnjeg italijanskog reprezentativca Edera, koji je već tri i po godine van "Čizme".

Prethodnog vikenda smo pisali o interesovanju za Nikola Maksimovića, koji nije u prvom planu grogirane Đenove, pa će u narednih desetak dana biti jasno da li će se jedan od ovih "bombastičnih" transfera realizovati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke