Samo petorica nedodirljivih i jedna velika meta, šta će uspeti Real do kraja leta?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 01.08.2021.
09:50
Izvor: Sportske.net

Real Madrid skroman i ovog leta...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid je ostao bez Serhija Ramosa i Rafaela Varana, ali to bi mogao da bude tek početak odlazećih transfera. 

Pouzdani izvori iz prestonice Španije otkrivaju da su u timu samo petorica igrača nedodirljiva, a to su - Kurtoa, Alaba, Valverde, Benzema i pomalo neočekivano - Vinisijus Žunior. 

Za ostale igrače, ako stigne adekvatna ponuda, Florentino Perez će dobro razmisliti o njihovoj prodaji.

Prvi u redu su takođe pomalo neočekivano - Martin Odegard i Ferlan Mendi. Norvežanin se vratio sa nove pozajmice, iz Arsenala, i ne želi više da se "seljaka" već da dobije šansu u Realu ili da bude prodat. Pominje se da bi upravo Arsenal mogao da ga otkupi, a ta ideja "greje" Norvežanina zbog formacije 4-2-3-1, koja mu više odgovara nego Anćelotijeva 4-3-3.

Ferlan Mendi je pre samo dva leta plaćen 50 miliona evra, ali nikada nije bio ni blizu Marselove forme iz najboljih dana, a zbog toga je doveden. Dolaskom Davida Alabe njegova pozicija je ugrožena, pa se Perez nada adekvatnoj ponudi, kojih za sada nema.

Odavno se zna da je Luka Jović na prodaju, baš kao i Marijano Dijaz, Alvaro Odriozola i Geret Bejl, ali će sve te operacije biti teške zbog većih plata. Luka zarađuje čak pet miliona evra i zato ga je teško dovesti na pozajmicu, o Bejlu je više suvišno govoriti, izgleda da će isterati svoje i ostati do kraja ugovora, odnosno narednog leta. 

I za kraj ostaju mete, odnosno i dalje samo jedna, a to je - Kilijan Mbape. Real će ovog leta pokušati da dovede samo njega i to ako proda četiri, pet igrača i nadase da će PSŽ ipak pristati da ga proda, naročito ako odbije i poslednju ponudu da produži ugovor.

Ako verujete da bi Real bez obzira na sve mogao da osvoji titulu, onda iskoristite pravu kvotu odmah, OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke