Samo što je došao - Dve ponude koje ne mogu da se odbiju, šta odabrati?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 21.04.2022.
11:45
Izvor: Sportske.net

Biće ovo težak posao.

EPA-EFE/Martin Alipaz
EPA-EFE/Martin Alipaz

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid dodao je novo ime na svoju listu želja kada je u pitanju ojačavanje veznog reda.

Iako je stigao pre samo nekoliko meseci iz Olimpik Liona, Bruno Gimaraeš se povezuje sa Realom iz Madrida, piše "As".

Kako njihov vezni red sačinjen od Tonija Krosa (32), Luke Modrića (36) i Kazemira (30) zalazi ili je duboko zašao u četvrtu deceniju života, osveženje na sredini je neophodno za dalje ciljeve. Doveli su Eduarda Kamavingu koji se postepeno uvodi u sistem i deluje sve bolje. Fede Valverde za sada ne uspeva da se probije pored nezamenljivog trija stoga planiraju kako dalje.

Bruno Gimaraeš je zimus stigao u Njuksal iz Olimpik Liona za 42.000.000 evra i nakon perioda adaptacije, Edi Hau ga je brzo pripremio za izazove koje Premijer liga sa sobom nosi da Brazilac sada izgleda kao da je godinama tu. Brzo je počeo da ostavlja trag u igri "svetaca" i njihov je centralni projekat u ovom trenutku.

To znači da ga Njukasl ne bi tek tako pustio. Ima višegodišnji ugovor, zna da su ambicije kluba visoke i da će on biti vođa projekta, a s druge strane kuca Real Madrid. "Kraljevići" bi pokušali da ga napadnu nakon Svetskog prvenstva, piše "As", kada bi Gimaraeš još stasao.

Gimaraeš ima sladak izbor, ali sudeći prema njegovim rečima od pre nekoliko dana, Njukasl je jedino o čemu misli.

"Osećam se kao kod kuće ovde. Navijači prave neverovatnu atmosferu i obožavam da igram već sada na našem stadionu", kazao je Gimaraeš.

Njegovu ekipu za vikend očekuje meč sa Noričem na gostovanju. Opstanak se odavno više ne dovodi u pitanje, što se ne može reći za "kanarince". Kvota na Njukasl je 2.20 u AdmiralBet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke