Šampion na kolenima, Levandovski precrtao Bajern!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 12.05.2022.
20:35
Izvor: Sportske.net

Džaba su se ponadali.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Golgeter Bajerna iz Minhena Robert Levandovski nema nameru da počinje devetu sezonu u višestrukom šampionu Nemačke i prošle nedelje je obavestio klub da nakon osam godina želi da promeni sredinu, prenosi Sport.

Kako saznaje pouzdani nemački mediji, Levandovski ni pod kojim uslovima ne želi da produži ugovor sa Bajernom koji mu ističe na leto 2023. godine i jasan signal Poljaka naterao je čelnike kluba da se okrenu alternativnim rešenjima.

Bajern nema luksuz da drži nezadovoljnog igrača i naredne sezone i onda ga pusti besplatno kad mu istekne ugovor, već će pokušati da u letnjem prelaznom roku izvuče određenu svotu novca.

Dodaje se da najbolji fudbaler Poljske želi u Barselonu, koja se već mesecima spominje kao naredni klub igrača koji je član Bajerna još od leta 2014. godine kada je prešao iz Borusije Dortmund.

Popularni Leva je "prešao igricu" u Minhenu, a u godinama je kada i dalje ima snage da se uhvati u koštac sa novim izazovom u karijeri i ponovo bude najbolji.

Bajern je izričito odbijao da ga pusti, ali sada su valjda shvatili da nema ništa gore od nezadovoljnog igrača u timu.

Zavesu na sezonu u kojoj je stigao do jubilarne 10. titule u Bundesligi, Bajern stavlja u subotu na gostovanju Volfsburgu, a ukoliko verujete da će oba tima dati makar po gol već na poluvremenu, AdmiralBet vam nudi kvotu od 2,65.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke