Sančo odlučio, da li je ovo redosled poteza, imamo li transfer leta?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 16.07.2020.
10:08
Izvor: Sportske.net

Englez više nema nikakvu dilemu, ostalo je samo da se stvari poklope.

EPA-EFE/LARS BARON
EPA-EFE/LARS BARON

Povezane vesti

Džejdon Sančo je i dalje glavna tema u engleskim medijima, naime, on je jasno poručio ljudima iz Dortmunda da neće čekati i da želi da ode iz kluba.

"Milioneri" ne spuštaju cenu, a čeka se Junajted, iako će engleski reprezentativac imati ponudu i bivšeg kluba Sitija, a spekuliše se i o PSŽ, pogotovo ako Nejmar ode iz kluba.

Kakva je situacija?

Dortmund traži 120 miliona evra za Sanča koji je ove sezone imao ukupno 17 golova i isto toliko asistencija, imao je i problema sa trenerom Favrom, nekoliko ispada, ali to ne dovodi u pitanje njegovu klasu.

Priča se da je odlučio, želi u Junajted, gde već igraju njegovi prijatelji Rašford, Grinvud i još par engleskih reprezentativaca, a navodno se čeka rasplet u trci za Ligu šampiona.

Junajted je u dilemi, da li kupiti odmah Sanča, ako se plasiraju u Ligu šampiona. U tom slučaju odustali bi od Griliša, s obzirom da će Pogba produžiti ugovor, Francuz uz Fernandeša, Matića, MekTominaja i Freda bi trebalo da bude dovoljan za vezni red.

baner 10


Probaće da Sanča plate na rate, sam igrač će dobiti platu od oko 10 miliona evra, a Solskjer je zagrejan da vidi trio Sančo, Marsijal, Rašford, i Grinvuda kao opciju.

Jasno, uz to, ne odustaje ni od štopera, kao i još jednog klasičnog napadača koji bi bio alternativa.

Ali, kako rekosmo, Nemci traže 120 miliona i neće odstupiti, iako je jasno da bi nezadovoljni Englez mogao sledeće sezone da im napravi dosta problema. Oni su, podsetimo odbili pred pandemiju 130 miliona od Junajteda jer su računali da će na EP, koje je trebalo da se igra ovog leta sjajnom igraču porasti cena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Red Army
Thursday, 16.07.2020
19:38

Sanco i vrhunski stoper, mogu to da izvedu, prodaju 5,6 igraca koji ionako ne igraju ili su na pozajmicama i klub doda kolko fali i ta dva igraca dizu na drugi nivo ekipu

avatar
Barbosa7
Thursday, 16.07.2020
10:55

Sanču je ostalo još 2 god. ugovora ne želi da produži ugovor želi u Junajted tako da bi bilo realno da Njemci prihvate nekih 80-90 miliona.